Sam-chal
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Απρογραμμάτιστο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού, Χιλή, Βολιβία
Κάτι σε καταλανικά μπορώ να έχω;
Παρομοίως!!!Οσες φορες και να χω μπει..Οσες φορες και να χω πατησει ΟΚ...Μου το ξαναεμφανιζει. Και μου το βγάζει και στα Γερμανικα και αγριεύομαι
υγ. Δε το κανει σε αλλες σελιδιες
Και σε μένα το ίδιο εδώ και αρκετές μέρες. Και στο κινητό και σε δύο υπολογιστές.Παρομοίως!!!
Παρομοίως, σε τρεις γλώσσες, γαλλικά, αγγλικά, γερμανικάΚαι σε μένα το ίδιο εδώ και αρκετές μέρες. Και στο κινητό και σε δύο υπολογιστές.
Ακριβως το ιδιο και γω.. ανακουφιστηκα ... μη νομιζει κανεις οτι τρωω εγω τα μπισκοτακια..Εμενα γερμανικά-γαλλικά-αγγλικά μέχρι στιγμής
Καλήσπερα και καλή Ανάσταση ,μια φίλη με το όνομα Ευριδίκη προσπαθεί να κάνει εγγραφή και αφού πατάει το δεν είμαι ρομπότ την πετάει στην αρχή χωρίς να της κάνει εγγραφή.Ευχαριστω!Δεν έχω αλλάξει τίποτα εγώ. Θα το ψάξω να δω τι στο καλό συμβαίνει με αυτήν την αηδία, κάποια αυτόματη ρύθμιση λόγω GDPR είναι σίγουρα, αλλά από πού έρχεται... άντε βγάλε άκρη.
Απολογούμαι για την ταλαιπωρία, θα προσπαθήσω να το λύσω το συντομότερο δυνατό.
Εμένα σταμάτησε πάντως σήμερα από μια στιγμή κι έπειτα! Δεν μου εμφανίζεται τώρα πια!Δεν έχω αλλάξει τίποτα εγώ. Θα το ψάξω να δω τι στο καλό συμβαίνει με αυτήν την αηδία, κάποια αυτόματη ρύθμιση λόγω GDPR είναι σίγουρα, αλλά από πού έρχεται... άντε βγάλε άκρη.
Απολογούμαι για την ταλαιπωρία, θα προσπαθήσω να το λύσω το συντομότερο δυνατό.