• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Volotea Πρόβλημα στο check in - Volotea

panius

Member
Παιδιά ταξιδεύω για Βενετία αύριο με Volotea και δεν με αφήνει να κάνω check in με τυχαια επιλογή θέσης. Βασικά πατάω την επιλογή "δεν θέλω να επιλέξω θέση τώρα" και δεν μου βγάζει boarding pass με τυχαία θέση. Μου έχει μόνο ένα μεγάλο κόκκινο κουμπί που λέει να επιλέξω θέση με πληρωμή. Μου διαφεύγει κάτι;;;;

jimp

Member
Λογικά σου έχει δώσει θέσεις αυτόματα. Τουλάχιστον σε εμενα έτσι είχε κάνει.

ioannisp

Member
Επόμενο Ταξίδι
το σκέφτομαι ...
Γεια χαρά,

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Όταν προσπαθώ να κάνω check-in αν και επιλέγω Continue without seats δεν μου δίνει τη δυνατότητα να δω και να κατεβάσω το boarding pass, με πηγαίνει πάλι στην αρχή. Θυμάστε μήπως τι κάνατε; Το έχω προσπαθήσει πολλές φορές και από το app, Chrome και Firefox.

ioannisp

Member
Επόμενο Ταξίδι
το σκέφτομαι ...
Τελικά δοκίμασα πάλι και είδα ότι πλέον λειτουργεί κανονικά.

touRocker

Member
Επόμενο Ταξίδι
Planet Earth
Ταξίδι-Όνειρο
Dark Side Of The Moon
Για να κάνω check-in μου ζητάει ταξιδιωτικά έγγραφα και στην ταυτότητα μου ζητάει οποιοσδήποτε ημερομηνία λήξης!
Τι κάνω;;; Βάζω 15ετία από ημερομηνία έκδοσης της ταυτότητάς μου;
Βρήκα αυτό .... λέτε να ισχύεις;

Ευχαριστώ πολύ.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Για να κάνω check-in μου ζητάει ταξιδιωτικά έγγραφα και στην ταυτότητα μου ζητάει οποιοσδήποτε ημερομηνία λήξης!
Τι κάνω;;; Βάζω 15ετία από ημερομηνία έκδοσης της ταυτότητάς μου;
Βρήκα αυτό .... λέτε να ισχύεις;

Ευχαριστώ πολύ.
Οι ταυτοτητες ληγουν στα 10 ετη οπως στην ΕΕ, αυτο να βαλεις.

touRocker

Member
Επόμενο Ταξίδι
Planet Earth
Ταξίδι-Όνειρο
Dark Side Of The Moon
Τελικά πήγα με τη ταυτότητα μου, την παλιά (έχει λατινικούς χαρακτήρες) ... κανένας δεν ασχολήθηκε με τα πόσα χρόνια είναι εκδομένη.
Όσο για το ότι οι ταυτότητες λήγουν 10ετία που λέει ο αγαπητός Samion ...αυτό ισχύσει για τις νέες ταυτότητες οι οποίες έχουν ημερομηνία λήξης (το ρώτησα) και όχι για τις αορίστου χρόνου (παλιές με λατινικούς χαρακτήρες) ... αν και το 2026 θα βγει νόμος που θα καταργεί τις παλιές ... αλλά μέχρι τότε βλέπουμε.

# Όταν ήμουν μέσα στο χρονικό όριο του check-in (4 ημέρες πριν την πτήση για τη Volotea), δεν με ρώτησε τίποτα για τα έγγραφά μου και απευθείας μου έκανε το ηλεκτρονικό check-in και μου έκδωσε τα εισιτήρια.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Τελικά πήγα με τη ταυτότητα μου, την παλιά (έχει λατινικούς χαρακτήρες) ... κανένας δεν ασχολήθηκε με τα πόσα χρόνια είναι εκδομένη.
Όσο για το ότι οι ταυτότητες λήγουν 10ετία που λέει ο αγαπητός Samion ...αυτό ισχύσει για τις νέες ταυτότητες οι οποίες έχουν ημερομηνία λήξης (το ρώτησα) και όχι για τις αορίστου χρόνου (παλιές με λατινικούς χαρακτήρες) ... αν και το 2026 θα βγει νόμος που θα καταργεί τις παλιές ... αλλά μέχρι τότε βλέπουμε.

# Όταν ήμουν μέσα στο χρονικό όριο του check-in (4 ημέρες πριν την πτήση για τη Volotea), δεν με ρώτησε τίποτα για τα έγγραφά μου και απευθείας μου έκανε το ηλεκτρονικό check-in και μου έκδωσε τα εισιτήρια.
Αοριστου χρονου; Ρωτησες καποιον που ξερει απο νομους και οχι ενα τυχαιο «samion”? Τσεκ ιν μπορεις να κανεις, και ΙΧ να νοικιασεις κ ξερω γω τι αλλο. Αλιμονο μονο να τυχεις σε αστυνομικο ελεγχο και να εξηγησεις οτι το εγγραφο σου ειναι «αοριστου χρονου» επειδη το ειπε καποιος samion.
7F524D10-91AE-4170-BDD9-303786717FE8.jpeg

IMG_1935.jpeg

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.803
Μέλη
39.534
Νεότερο μέλος
AnZaf