• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πρόβλημα με antivirus

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Το πρόβλημα που αντιμετώπισαν νωρίτερα κάποια μέλη με μηνύματα από το avast antivirus ότι υπάρχει κάποιος προβληματικός κώδικας στο travelstories έχει αντιμετωπιστεί, και σιγά σιγά θα πρέπει τα avast σας να μην εμφανίζουν πλέον αυτό το μήνυμα.

Επειδή όμως η πηγή του προβλήματος που το προκάλεσε δεν έχει ακόμα εντοπιστεί, θα ήθελα να σας παρακαλέσω αν ξαναδείτε το μήνυμα ή κάτι παρόμοιο να το αναφέρετε εδώ.

Ευχαριστώ και συγνώμη για την ταλαιπωρία.

alex23

Member
Ταξίδι-Όνειρο
N.Y,ΙΝΔΙΑ,ΚΙΝΑ,ΜΑΛΔΙΒΕΣ
ευτυχως αντιμετωπιστηκε γιατι εγω νομιζα οτι τα ειχε παιξει και το ειχα απενεργοποιησει!

chrisbd

Member
Δηλαδή όσοι έχουν avast τους δημιουργήθηκε αυτό το πρόβλημα???....Γιατί σε μένα, που έχω και γω avast, δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα...Αλλά έχω το free με win xp και chrome browser...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Η εικόνα που έχω είναι ότι το Avast πέτυχε να ανιχνεύσει κάτι κακό που όλα τα άλλα antivirus απέτυχαν. Το ερώτημα είναι αν το συγκεκριμένο ινδικό URL που ανίχνευε ήταν πραγματικά "κακό" ή όχι.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
ευτυχως αντιμετωπιστηκε γιατι εγω νομιζα οτι τα ειχε παιξει και το ειχα απενεργοποιησει!
Τι νόημα έχει το να έχεις antivirus στον υπολογιστή, αλλά όταν σε ειδοποιεί για κάτι να το απενεργοποιείς?

FRIDA08

Member
Επόμενο Ταξίδι
???Covid Era
Ταξίδι-Όνειρο
Διάστημα
Αχ μπράβο, γιατί είχε αρχίσει να μου σπάει τα νεύρα.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
@chrisbd: Το πρόβλημα ήταν ένας κώδικας που καθαρίστηκε από το site, στον οποίο "κλώτσαγε" το avast στην τελευταία του έκδοση. Μπορεί εσύ να είχες παλιότερη έκδοση.

@taver: δεν ήταν κακόβουλο, ήταν ένα κρυφό iframe που ρουφάει κρυφό διαφημιστικό κώδικα, στα οποία το avast συνήθως κλωτσάει ενώ τα άλλα antivirus τα αγνοούν. Βεβαίως ΠΑΛΙ δε θάπρεπε να έχει μπει αυτό εκεί που μπήκε, αλλά τουλάχιστον δεν ήταν ιός ή κάτι τέτοιο.

alma

Member
Αχ επιτέλους γιατί με είχε τρελάνει με τις αναφορές για κακόβουλο λογισμικό κάθε φορά που έμπαινα στο site.Μπήκα και τώρα έτοιμη να πατήσω χ στο avast :haha: ήμουν σίγουρη ότι θα άρχιζε πάλι.

fotast

Member
Χθές και το Norton έβγαζε μήνυμα οτι αντιμετώπισε μια επίθεση οταν έμπαινες στο travelstories.Δεν κράτησα λεπτομέρειες.

alex23

Member
Ταξίδι-Όνειρο
N.Y,ΙΝΔΙΑ,ΚΙΝΑ,ΜΑΛΔΙΒΕΣ
Τι νόημα έχει το να έχεις antivirus στον υπολογιστή, αλλά όταν σε ειδοποιεί για κάτι να το απενεργοποιείς?
taver το απενεργοποιησα γιατι καθε φορα που εκανα μια κινηση (π.χ απο το φορουμ πηγαινα στην αρχικη σελιδα) μου εστελνε ειδοποιηση! και το εκανα αυτο μεχρι να κατεβασω αλλο γιατι μου εσπασε πραγματικα τα νευρα!:mad:

chrisbd

Member
@chrisbd: Το πρόβλημα ήταν ένας κώδικας που καθαρίστηκε από το site, στον οποίο "κλώτσαγε" το avast στην τελευταία του έκδοση. Μπορεί εσύ να είχες παλιότερη έκδοση.
Ενημερώνεται αυτόματα το avast ...κάτι άλλο θα ήταν .....τεσπα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα