Katerinaboby
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Νορβηγία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία, Νότια Αμερική,
Δεν μιλώ για παράλογη ώρα. Μιλώ για 6 με 6,30 το απόγευμα. Και δεν μου πρότεινε καν επιπλέον κόστος. Μου είπε απλώς, δεν γίνεται! Γι' αυτό απeυθύνθηκα στην Booking.Εσύ αν είχες ένα δωμάτιο/διαμέρισμα για εκμετάλλευση, θα καθόσουν να περιμένεις τον άλλο πότε θά'ρθει, ακόμη κι αν ήταν στις 4 το πρωί; Όχι, φυσικά. Θα περίμενες συγκεκριμένες ώρες στον χώρο κι έπειτα από συνεννόηση με τον ενοικιαστή. Αν μέσα στους όρους της παροχής της υπηρεσίας σου είναι ότι η παράδοση των κλειδιών γίνεται μέχρι τις 8 η ώρα το βράδυ (που είναι αρκετά συνηθισμένο στην Ιταλία) αν ο άλλος φτάσει τα μεσάνυχτα κι εσύ τον περιμένεις εκεί, δεν θα θεωρούσες λογικό να του ζητήσεις μιαν αποζημείωση; Αυτό το ποσό, συνήθως, είναι 15-20 ευρώ (και στην Αυστρία, συνήθως, 20 ευρώ ζητάνε).
Υπάρχουν, βέβαια, και οι εξαιρέσεις. Στο πρόσφατο ταξίδι μας στη Νάπολι, το check-in ήταν μέχρι τις 8μμ. Ενημερώσαμε τον ιδιοκτήτη ότι θα φτάναμε 11μμ. Δεν έφερε καμμία αντίρρηση, ούτε ζήτησε επιπλέον χρήματα και μας περίμενε εκεί. Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο ότι η κράτηση ήταν για 4 βράδυα και αν ήταν για ένα θα μας ζητούσε.
Για μένα είναι απαράδεκτο, να μην συζητηθεί to θέμα για να βρεθεί μια λύση, ενώ έχει πάρει τα χρήματα για όλα τα βράδυα (και όχι. Δεν είναι μία διανυκτέρευση. Είναι 3.)