• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πρόβλημα με την ακύρωση εισητηρίων

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Λοιπον, ηρθε εν τελει e-mail το σαββατο με το boarding pass, οποτε ολα καλα
το ταξιδι πραγματοποιηθηκε με επιτυχια και ο επιβαινων βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Αμοργό

andreas38

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΟΡΛΕΑΝΗ
το ταξιδι πραγματοποιηθηκε με επιτυχια και ο επιβαινων βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Αμοργό[/quote]
:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:

amsterdam

Member
Λοιπον, ηρθε εν τελει e-mail το σαββατο με το boarding pass, οποτε ολα καλα
το ταξιδι πραγματοποιηθηκε με επιτυχια και ο επιβαινων βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Αμοργό
Ατρόμητη σε βρίσκω,σε 2 μέρες φεύγεις Βερολίνο και βρίσκεσαι στην Αμοργό,τον παράγοντα "στραβή" δεν τον έχεις λάβει καθόλου υπ' όψιν.....

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ατρόμητη σε βρίσκω,σε 2 μέρες φεύγεις Βερολίνο και βρίσκεσαι στην Αμοργό,τον παράγοντα "στραβή" δεν τον έχεις λάβει καθόλου υπ' όψιν.....
ειπα ο επιβαινων και οχι η επιβαινουσα amsterdam darling:bleh:

danev

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αυστρια-Τσεχια-Σλοβακια.
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ ΦΙΟΡΔ
Για την αφηρημάδα μου φημίζομαι ... και με τις μηχανές αναζήτησης όλο κάνω λάθη. Φοβάμαι όμως ότι το σημερινό είναι μη αναστρέψιμο.

Φημίζεσαι ??? Δεν ειχα ακουσει τιποτα σχετικό πάντως.....

Panagiota^

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Προσωπικά, δε θα εκλάμβανα καθόλου ως 'στραβή' έναν αποκλεισμό στην Αμοργό...

amsterdam

Member
Προσωπικά, δε θα εκλάμβανα καθόλου ως 'στραβή' έναν αποκλεισμό στην Αμοργό...
Παναγιώτα μάλλον δεν κατάλαβες ή δεν το έγραψα εγώ σωστά,το "στραβή" αναφέρθηκε διότι σε δύο μέρες η fenia42 πετάει για Βερολίνο και αν ήμουν στην θέση της δεν θα ρίσκαρα να βρεθώ σε οποιοδήποτε νησί της Ελλάδας λόγω συγκοινωνιακών προβλημάτων και καιρικών συνθηκών.
Όταν ζούσα στη Σύρο ήταν αμέτρητες οι φορές που είχε απαγορευτικό απόπλου για τα πλοία και ταυτόχρονα το αεροπλάνο που ερχόταν από Αθήνα δεν μπορούσε να προσγειωθεί λόγω αντίξοων καιρικών συνθηκών.;)

Panagiota^

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Αστειεύομαι amsterdam, καταλαβαίνω πως το εννοείς, ιδιαιτέρως πριν από επικείμενο ταξίδι στο εξωτερικό. Απλά η Αμοργός είναι τόπος ευλογημένος και μη αγγιγμένος ακόμη έντονα από τους βάρβαρους πολιτισμένους. Αυτή η παρθενιά της την κάνει μοναδική.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
κι εγω αστειευομαι παιδακια μου, λυπαμαι που μεσω των ποστ δε φαινεται αυτο, αλλα απο τις 10 κουβεντες οι 8 που θα πω ειναι με χιουμορ, τελος παντων, μακαρι να αποκλειοστει στην Αμοργο, προκειται για το αφεντικο μου

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie