• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πρόβλημα εμφάνισης φόρουμ

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
ok, ο τίτλος μπορεί να μην είναι και πολύ κατατοπιστικός, αλλά δεν ήξερα και τι άλλο να γράψω.
Το θέμα μου είναι το εξής:

που σημαίνει ότι όταν πηγαίνω στα Στατιστικά μου το εμφανίζει όπως στην εικόνα που παρέθεσα (τα μισά αριστερά, τα άλλα μισά δεξιά). Αυτό το κάνει αν μπω σε ένα τόπικ κι επανέλθω στην αρχική. Την πρώτη φορά που κάνω logon, είναι όλα ok.
Το ίδιο πράγμα κάνει και με IE, Firefox, Opera... έχει κάποιες μέρες τώρα..

Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα?
Τι φταίει γιατρέ μου??? :xmas_rolleyes:

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
Το ιδιο ακριβως γινοταν χθες και σε μενα...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Έχετε δίκιο το έχουμε εντοπίσει, προκύπτει το πρόβλημα όταν πάει να εμφανιστεί μια συγκεκριμένη διαφήμιση, και γι'υτό και δεν συμβαίνει πάντα. Έχουν ήδη ειδοποιηθεί από χτες οι αρμόδιοι τεχνικοί και ελπίζω νάχουμε λύση σύντομα. Σόρυ για το -προσωρινό- σαρδάμ :xmas_smile:

Bahari

Member
Από χθες έχει εξαφανιστεί από την αρχική σελίδα το παράθυρο που έχει τίτλο Προσφορές-Επίκαιρα-Συζητήσεις. Βασικά το βλέπω σε μια ακρούλα πάνω δεξιά, αλλά διακρίνεται μόνο το πρώτο γράμμα από κάθε σειρά. Δηλαδή από το Weekendair από Olympic Air, φαίνεται μόνο το W, από το Μεγάλεςεκπτώσεις στην easyjet μόνο το Μ, κλπ. Αυτό όταν χρησιμοποιώ Mozilla. Με Internet Explorer δεν υπάρχει πρόβλημα. Χθες επίσης, κάτω από το Viva Travel μου εμφανιζόταν ένα τεράστιο κενό. Είχε εξαφανιστεί και το διαφημιστικό. Σήμερα αυτό το βλέπω, αλλά από κάτω υπάρχει και πάλι κενό γιατί λείπει το πλαίσιο με τις Προσφορές-Επίκαιρα-Συζητήσεις.

Δεν ξέρω αν εναι κατανοητό αυτό που λέω:xmas_rolleyes:, πάντως με Mozilla μου εμφανίζεται μια λίγο διαφορετική σελίδα απ' ότι προχθές και απ' ότι όταν χρησιμοποιώ Internet Explorer.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Πολύ σωστά το εντόπισες.

Το διόρθωσα θα πρέπει να ναι οκ τώρα.

Ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση :)

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
ειχα και έχω το εξής πρόβλημα σχετικό με την εμφάνιση του φόρουμ:

1.
καθώς ταξιδεύω με το ΚΤΕΛ κάνω απόπειρα να περιηγηθώ της ιστοσελίδας αυτής μεσω κινητού που λειτουργεί με android 2.3
και ενώ θέλω να ποστάρω σε κάποια ενότητα, δεν εμφανίζονται κάποια κουμπιά οπως το κουμπί νέο θέμα.
τυχαίο;:roll:
2.
εδω κ καιρο αυτο το προβλημα που σχετίζεται κ με την εμφάνιση του φορουμ:
μεσω συνδεσης mobile broadband της βονταφον, μεσω νετμπουκ, ενώ κανω log in κ μου βγαζει το μηνυμα καλως ηρθατε ευχαριστουμε που συνδεθήκατε κτλ. στην συνέχεια αλλες φορες δειχνει οτι οντως ειμαι συνδεδεμενος και άρα μπορω να ποστάρω και άλλες φορές όχι

δεν ξερω τι κάνω λάθος,
δεν ξέρω αν εχει συμβεί κ σε άλλα μέλη

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
για το 1. δεν βλέπω κάτι τέτοιο, έχω android 2.2, μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος ακόμα, ή να μου πεις σε ποια ενότητα συγκεκριμένα δε φαίνεται το κουμπί νέο θέμα να το κοιτάξω;

για το 2. φαίνεται ότι είναι θέμα cookies αυτό, δεν έχει να κάνει δηλαδή με τη σύνδεση mobile ούτε με την εμφάνιση του φόρουμ, αλλά με το πώς είναι σεταρισμένα τα cookies στο νετμπουκ.

Για mobile browsing πάντως, θυμίζω ότι το φόρουμ έχει πια ενσωματωμένη την πλατφόρμα του Tapatalk, μπορείτε να χρησιμοποιείτε αυτήν. :)

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
για το 1. δεν βλέπω κάτι τέτοιο, έχω android 2.2, μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος ακόμα, ή να μου πεις σε ποια ενότητα συγκεκριμένα δε φαίνεται το κουμπί νέο θέμα να το κοιτάξω;

για το 2. φαίνεται ότι είναι θέμα cookies αυτό, δεν έχει να κάνει δηλαδή με τη σύνδεση mobile ούτε με την εμφάνιση του φόρουμ, αλλά με το πώς είναι σεταρισμένα τα cookies στο νετμπουκ.

Για mobile browsing πάντως, θυμίζω ότι το φόρουμ έχει πια ενσωματωμένη την πλατφόρμα του Tapatalk, μπορείτε να χρησιμοποιείτε αυτήν. :)
Το οποίο tapatalk παραπονιέται πως το plugin που έχει το forum είναι παλιό...

piccolo_mondo

Member
Απορια: Οι ταξιδιωτικοι οδηγοι δεν δουλευουν?

Εμφανιζεται μηνυμα: "Δεν δημοσιευτηκε μηνυμα σε αυτο το forum τις τελευταιες 30 ημερες"

Το μενου αριστερα δεν δουλευει.. Επιλεγω πολη, εμφανιζονται απο κατω οι επιλογες πχ Γενικα, Αξιοθεατα κλπ αλλα ολες αυτες εμφανιζουν το ιδιο μηνυμα..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom