• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πρόβλημα εμφάνισης φόρουμ

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ναι, έχει αναφερθεί και πριν λίγες μέρες, κάτι θα συνέβη τη μέρα που σφουγγαρίζαμε τον server :D και δε μπορούμε να βρούμε τι στο καλό είναι. Θα το λύσω όμως πού θα μου πάει.

Σόρυ για την -προσωρινή ελπίζω- ταλαιπωρία. :)

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
δε μπορούμε να βρούμε τι στο καλό είναι. Θα το λύσω όμως πού θα μου πάει.
Αρχηγέ, ψάξε τον κώδικα HTML από τις σειρές 1835 μέχρι 2007 αυτής της σελίδας:

http://www.travelstories.gr/%F0%E5%...6%DC%ED%E9%F3%E7%F2-%F6%FC%F1%EF%F5%EC-3.html

Εγώ το εντόπισα πού βρίσκεται το πρόβλημα σ' αυτήν. Αντίστοιχα θα εμφανίζεται και στις άλλες μέσα από κάποιο επαναλαμβανόμενο script ενδεχομένως.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δεν δουλεύει έτσι το σύστημα, η html που βλέπεις είναι το αποτέλεσμα της εκτέλεσης php κώδικα, τον οποίο δε μπορείς να δεις. Οπότε δεν έχει να κάνει με το html ή κάτι παρόμοιο, thanks πάντως.

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
στο προφιλ εμφανιζονται σημερα ????????????? στις καρτελες χαρτης και ταξιδιωτικες ιστοριες

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Οκ διορθώθηκε thanks. (δεν έγινε κάποια αλλαγή πάντως τις τελευταίες μέρες, μυστήριο...)

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Οκ διορθώθηκε thanks. (δεν έγινε κάποια αλλαγή πάντως τις τελευταίες μέρες, μυστήριο...)
Κάποια στιγμή χθες το πρωί το forum έφαγε ένα κόλλημα (αν θυμάμαι καλά το php δεν έβλεπε τη βάση αρχικά για κάποια λεπτά(?), και μετά είχε κατέβει κι ο apache για λίγο, οπότε υποψιάστηκα restart).

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Όχι δεν έγινε restart, απλά μπούκωσε ο sql server και σταμάτησε ο apache να εξυπηρετεί.

Αλλά μπορεί και να τον έκαναν restart χωρίς να το ξέρω από τον hoster :D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα