• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

"Πρωτότυπο" Ρομαντικό Γαμήλιο Ταξίδι τον Μάιο του 2011

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
...

Εγώ προτείνω να πάτε στο Λάος. Είναι φτηνά, όμορφη φύση, μυοχαλαρωτικά και πολύ ρομαντικά. Επίσης, οι γυναίκες είναι σεμνές και δε θα του την πέφτουν.

.
μυοχαλαρωτικά????? Μας δουλεύεις???
Κάνε ταξίδι εντός Λαoς με λεωφορείο ακόμα και VIP και αν δεν χρεiαστείς μετά, 10 μασερ, 21 χειροπρακτικούς και 11 ορθοπεδικούς για να σε συνεφέρουν να μην με λένε Dim Kyr. Ακόμα ψάχνω την σπλήνα μου, όσο για το νεφρό μου, την τελευταία φορά που το είδα, σερνώταν στα πατώματα ενός local bus δίπλα απο μια κότα (κυριολεκτικά)

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Η καλή τι και για ποιον θα είναι αναρωτιέμαι.
Μα για τον Traveller φυσικα που θα βγει σαφαρι με ομαδα επιλεκτων ελληνων κυνηγων στα αβανεζικα στενα.:haha:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Χμμ... Εγώ σε λεωφορείο και μάλιστα VIP δεν μπήκα, ήμουν σε μηχανάκια, Datsun και καρότσες και τα βρήκα και τα τρία πολύ μυοχαλαρωτικά, ειδικά για τα δεδομένα τη Ασίας. Επί 5 εβδομάδες στο Λάος μυοχαλαρωτισμό έκανα... Βουαλά και το φωτογραφικό ντοκουμέντο...

Attachments

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Και οι σύντροφοι συνοδοιπόροι έτσι το αντιμετώπιζαν... μυοχαλαρωτικά...

Attachments

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Παει το Λαος...νομιζω οτι θα τρομαξε...
Υπαρχει αλλη προταση;
Να πω Βιρμανια; (το χαβα μου παντα εγω....)

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εντάξει, καμιά φορά όταν είσαι πάνω στην καρότσα με πολλά εμπορεύματα, η διαδρομή άνω του οκτάωρου πάνω σε δρόμο από κοκκινόχωμα είναι λίγο σκότωμα, δε λέω...

Attachments

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Και οι σύντροφοι συνοδοιπόροι έτσι το αντιμετώπιζαν... μυοχαλαρωτικά...
Καλά..... εσύ πήγες κυριλέ... ρώτα και εμάς τους προλετάριους..... βογγήξαμε φίλε, βογγήξαμε. Δυστηχώς δεν έχω ανεβάσει στο pc φωτό για αποδείξεις, αλλά επιφυλάσσομαι.... (το μόνο μυοχαλαρωτικό που βρήκα στο ταξίδι ήταν η happy pizza στην Καμπότζη:D)

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Αλλά γενικώς, με τόσο καλή παρέα παντού στο Λάος όλα τελειώνουν με ένα παιδικό χαμόγελο στην πιο μυοχαλαρωτική χώρα της Ασίας...

(τέλος φωτοτερπορτάζ)

Attachments

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ε, όχι και κυριλέ! Εσείς είστε κυριλέ που μπήκατε σε λεωφορεία, εγώ ούτε καν που τα πλησίασα... στο πίσω μέρος της καρότσας και με κιβώτια πάνω μου ήμουν (βλέπε φωτό) ... Και το μεγαλύτερο μέρος του ταξιδιού έγινε με μηχανάκι σε χωματόδρομους όπου έπαιρνα ντόπιο να με καθοδηγεί μπροστά με δική του μηχανή για να μην πέσω σε καμιά νάρκη...

Απλά ήθελα να πω, πως είναι τόσο μυοχαλαρωτική η... περιρρέουσα ατμόσφαιρα που δε γίνεται να μη χαλαρώσεις (λέω εγώ). Τώρα θα περιμένω την ιστορία σου να διαβάσω και τα καθέκαστα...

Άντε ντε...

Attachments

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Ε, όχι και κυριλέ! Εσείς είστε κυριλέ που μπήκατε σε λεωφορεία, εγώ ούτε καν που τα πλησίασα... στο πίσω μέρος της καρότσας και με κιβώτια πάνω μου ήμουν (βλέπε φωτό) ... Και το μεγαλύτερο μέρος του ταξιδιού έγινε με μηχανάκι σε χωματόδρομους όπου έπαιρνα ντόπιο να με καθοδηγεί μπροστά με δική του μηχανή για να μην πέσω σε καμιά νάρκη...

Απλά ήθελα να πω, πως είναι τόσο μυοχαλαρωτική η... περιρρέουσα ατμόσφαιρα που δε γίνεται να μη χαλαρώσεις (λέω εγώ). Τώρα θα περιμένω την ιστορία σου να διαβάσω και τα καθέκαστα...

Άντε ντε...
Οταν βρω το απολεσθεν νεφρό και γράψω την ιστορία, σε παρακαλώ όταν την διαβάσεις και αν -και μόνο αν- αναθεωρήσεις το κυριλέ, ζήτα μου δημόσια συγγνώμη. Κάτσε να δεις τι έκανα και τι τράβηξα η δόλια και θα δεις, ότι μόνο κυριλέ δεν ήμουν. Υποσχέσου το μου......

ΝΑΝΑΕΑ

Member
Ταξίδι-Όνειρο
και πάλι Βραζιλία!
[Εσύ που πήγες ΝΑΝΑΕΑ;<!-- google_ad_section_end --> ]

Εγω πήγα στη Βραζιλία. Ειδικότερα στο Ρίο ντε Τζανέιρο και την ευρύτερη περιοχή του. Από μικρό κοριτσάκι διάβαζα για τη Βραζιλία και τώρα με το γάμο ήταν πολύ καλή ευκαιρία. Δυστυχώς είχαμε μόνο 7 ημέρες στη διάθεσή μας κι έτσι είδαμε μόνο το 1/100 από τις ομορφιές που έχει αυτή η χώρα, αλλά το είδαμε σαν μια καλή αρχή.
Τα εισιτήρια τα κλείσαμε μόνοι μας και το ξενοδοχείο. Ειμασταν κι εμείς αρκετά επιφυλακτικοί, γιατι τόσα διαβάζουμε και ακούμε για την εγκληματικότητα εκεί και επίσης ήταν και το πρώτο ταξίδι εκτός Ευρώπης και δεν ήμαστε και τόσο έμπειροι στα ταξίδια.
Έτσι αποφασίσαμε να κλείσουμε μια ξεναγό, της οποίας τη διεύθυνση βρήκαμε στο LP για να δούμε κάποια πράγματα. Και νομίζω ότι για πρώτη φορά καλά κάναμε. Είχαμε όμως και μέρες ελεύθερες που είμασταν τελείως μόνοι στην πόλη και μια χαρά τα καταφέραμε. Την επόμενη σίγουρα θα κινηθούμε τελείως ανεξάρτητα, θα μας βγεί και πολύ φθηνότερα... Υπάρχουν και οι κάτι παραπάνω από πολύτιμες συμβουλές στο forum, όποτε δεν μας κρατάει τίποτα πια.
Περιτεύει να πω ότι περάσαμε φανταστικά και ότι μας άνοιξε η όρεξη για περισσότερα μεγάλα ταξίδια!:clap:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Το υπόσχομαι. Ξεκίνα την ιστορία τώρα, περιμένει ο μισός λαός.

Άλλη πρόταση για μήνα του μέλιτος: Νεπάλ. Πολύ φτηνά, αυθεντικά, έχει απ' όλα (από σαφάρι μέχρι Ιμαλάια) και συμπαγής χώρα, προλαβαίνεις να δεις αρκετά πράγματα σε 10-15 μέρες και νομίζω πως θα σας μείνει αξέχαστη ως χώρα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom