Elenikos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Βρυξελ-Μπρυζ-Αμστερνταμ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μαλδίβες
Δε διαφωνώ ότι λειτουργούν νόμιμα και είναι και χρήσιμα για πολλούς ανθρώπους (Που δεν ξέρουν την γλώσσα, που τους αρέσει ο οργανωμένος τουρισμός) Γιαυτό κιόλας είπα γνώμη μου είναι. Υπάρχουν πολλές γνώμες στο θέμα αυτό, ο καθένας κάνει ότι τον ευχαριστεί. Γνώμη μου πάντα είναι ότι ο ανεξάρτητος τουρισμός είναι πολύ καλύτερος.Τέτοιες δηλώσεις τις θεωρώ απαράδεκτες... τα γραφεία ταξιδίων λειτουργούν νομιμότατα, πληρώνουν κανονικότατα τους φόρους τους και εξυπηρετούν πάρα πολύ κόσμο... το αν κάποιος θεωρεί ότι θα τα καταφέρει να οργανώσει μια εκδρομή μόνος τους είναι άλλο θέμα... υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, οι οποίοι κάθε χρόνο ταξιδεύουν με γραφεία, έχουν περάσει αξέχαστα και σε καμιά περίπτωση δεν θεωρούν ότι πιάστηκαν κορόιδα ή πλήρωσαν νταβατζηλίκι...
Τώρα βέβαια στην χώρα που ζούμε κάποιοι πονηροί απαξιώνουν τα πάντα... με την ίδια λογική νταβατζηλίκι πληρώνεις στον υδραυλικό και στον ηλεκτρολόγο που σου φτιάχνει το σπίτι ενώ θα μπορούσες να το φτιάξεις μόνος σου, στον μπακάλη που πουλάει τυρί γιατί θα μπορούσες να το πάρεις απευθείας από τον παραγωγό, στον δικηγόρο που σε υπερασπίζεται γιατί θα μπορούσες να υπερασπιστείς μόνος σου τον εαυτό σου...
Όσο για δικηγόρους και άλλα επαγγέλματα που ανέφερες (τα οποία αποτελούν κάποια επιστήμη) δεν είναι το ίδιο με την οργάνωση μίας εκδρομής, που δε νομίζω να χρειάζεται Πτυχίο για να την στήσεις. Αυτή είναι η γνώμη μου.