Zephyrous
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Πάτμος & Αλικαρνασσός
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν.Υ - Σαν Φραν. με πατινι
Eγραφα μολις πριν λιγο, σε αλλο θρεντ, οτι οι περιοχες γυρω απο Gare du nord και Gare de l'est δεν ειναι ο,τι καλυτερο για να κυκλοφορει κανεις, ιδιως το βραδυ. Εφοσον προκειται για 2 κοπελες μονες τους δεν θα το συνιστουσα...τον αύγουστο έμεινα σε αυτό Ibis Paris Tour Eiffel Cambronne 15ème me 59 ? τη βραδιά χωρίς πρωινό. το πρωινό ήταν εξτρά 7.5 το άτομο την ημέρα.
έκανα μία μικρή έρευνα και βρήκα αυτά τα δύο
Ibis Paris Gare de L' Est 10ème
Ibis Paris Gare du Nord La Fayette
τα οποία εκείνες τις ημέρες που θέλει η ελένη έχουν 119 ? απο 30/12 έως 1/1 και μετά πέφτει στα 59 ? τη βραδιά. έβγαινε δηλαδή ένας μέσος όρος 93.40 ? τη βραδιά. δεν ξέρω πόσο καλή γειτονιά είναι, κάποιοι πιο έμπειροι με το παρίσι ας τους ρίξουν μια ματιά να μας πουν αν αξίζει. σίγουρα πάντως είναι πιο κοντά από το Villette.
ελένη σου προτείνω να κοιτάξεις στο σάιτ της ibis έχει πάνω από 40 ξενοδοχεία στο παρίσι. έχω μείνει σε ibis και στο μιλάνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τα 2. καλύπτουν τα 3 πράγματα που χρειάζομαι από το ξενοδοχείο. ήταν πολύ καθαρά, άνετο το κρεββάτι ώστε να ξεκουράζομαι και πλούσιο πρωινό. δε χρειάζομαι τίποτα άλλο από το ξενοδοχείο αφού όλη μέρα είμαι έξω.