Δεν νομίζω ότι αυτό εννούσε ο Tripakias. Απλά σχολίασε φαντάζομαι αυτό που είπες ότι όλα κλείνουν στις 12.Δηλαδη μου λες να μεινω νυστικη???Οκ,ευχαριστω πολυ για την πληροφορεια σου.
Αχτενιστη προτεινω να μεινεις, οχι νηστικη. Σοου εννοω το σοου στο Ματι.Δηλαδη μου λες να μεινω νυστικη???Οκ,ευχαριστω πολυ για την πληροφορεια σου.
Δηλαδη μου λες να μεινω νυστικη???Οκ,ευχαριστω πολυ για την πληροφορεια σου.
Ειδικευεται ομως στην ψαροσουπα ..εγγυηση
Αυτο που θελει να σου πει ο τριπακιας ειναι να μην κλειστειτε σε κανενα εστιατοριο (ισως γιαυτο κλεινουν τα περισσοτερα στις 12)..αλλα να κανετε αλλαγη χρονου στους δρομους ..οπου υπαρχουν εκδηλωσεις .
Μάλλον αυτό είπε...sorry αλλά δεν νομίζω να εγραψε οτι θέλει να κάνει αλλαγή χρόνου μεσα σε ενα εστιατόριο .Απλά να φάει θέλει κάπου καλά !!!!!!
Ακριβως ..με προλαβε η coco ..η αρχικη σκεψη-ερωτηση ηταν να βρει καποιο ρεστο με πρωτοχρονιατικο θεαμα να κανει ρεβεγιονsorry αλλά δεν νομίζω να εγραψε οτι θέλει να κάνει αλλαγή χρόνου μεσα σε ενα εστιατόριο .Απλά να φάει θέλει κάπου καλά !!!!!!
Οχι, οχι να κλεισει αλλα μετα την αλλαγη. Το να χαραμισεις το ρεβεγιον κλεισμενος σε ενα εστιατοριο στο Earls Court αν μη τι αλλο ειναι δολοφονια του πρωτοχρονιατικου ταξιδιου σου. Σε μια πολη που διοργανωνει μια απο τις καλυτερες αλλαγες χρονου στον κοσμο (για μενα την καλυτερη) ειναι κριμα να εισαι εκει και να μην την ζησεις. Η πολη μετα κι απο την Πρωτοχρονιατικη παρελαση δεν θυμιζει σχεδον σε τιποτα γιορτες. Παρα μοναχα απο τα λιγα στολιδια που συναντας διασπαρτα.Ειδικευεται ομως στην ψαροσουπα ..εγγυηση
Αυτο που θελει να σου πει ο τριπακιας ειναι να μην κλειστειτε σε κανενα εστιατοριο (ισως γιαυτο κλεινουν τα περισσοτερα στις 12)..αλλα να κανετε αλλαγη χρονου στους δρομους ..οπου υπαρχουν εκδηλωσεις .