Γεια σας, μόλις γράφτηκα στο φόρουμ και ακόμα μαθαίνω πως λειτουργεί οπότε συγγνώμη εάν κάνω κάποιο λάθος.Εχω διαβάσει πολλές ιστορίες εδώ μέσα και σκέφτηκα ίσως με βοηθήσουν κάποιοι με το επόμενο μου ταξίδι.Με τον άντρα μου σκεφτόμαστε να κάνουμε ένα ταξίδι τον Νοέμβριο αλλά κάπως διαφορετικό μιας και θα θελαμε να έχουμε και την κόρη μας πρωτη φορα μαζι στο εξωτερικο,θα είναι τότε 20 μηνών.Καταρχην δεν μπορουμε να αποφασισουμε το που θα παμε.Αρχικα σκέφτηκα Ντουμπάι μετά Νέα Υόρκη(ο άντρας μου θεωρεί ότι το παρακανα για πρώτο της ταξιδι)
Ειναι πολλα αυτα που μας αγχωνουν, οπως το κλιμα και η αποσταση.Δηλαδη δεν θα θελαμε πολυ κρυο κλιμα και δεν ξέρουμε πόσες ώρες αντέχει ένα παιδάκι μέσα σε αεροπλανο.Οποτε θα μας βοηθουσαν καποιες εμπειριες η έστω απόψεις σχετικα με μέρη κατάλληλα για παιδιά και "ζεστά".
Ειναι πολλα αυτα που μας αγχωνουν, οπως το κλιμα και η αποσταση.Δηλαδη δεν θα θελαμε πολυ κρυο κλιμα και δεν ξέρουμε πόσες ώρες αντέχει ένα παιδάκι μέσα σε αεροπλανο.Οποτε θα μας βοηθουσαν καποιες εμπειριες η έστω απόψεις σχετικα με μέρη κατάλληλα για παιδιά και "ζεστά".