Με ryanair θα πετάξουμε κ μου βγαινει αρξετα φθηνα για μπεργκαμο. Το βρεφος κατω απο 2 ετων πληρωνει νομιζω μονο τους φορους αλλα δικαιουται 3 αποσκευες.εγω θα παρω το καροτσι που γίνεται κ καθισμα αυτοκινητου κ την τσαντα της.πανες κ φαγητα θα παρω απο κει.Η Ιταλία είναι καλή επιλογή και έχουμε παρόμοιο κλίμαΕχετε κλεισει αεροπορικα;Εγω που ψάχνω όλες οι εταιρίες μου χρεώνουν το παιδί περίπου που είναι κάτω των 2, άλλες όλο το ποσό και κάποιες άλλες πάνω από το μισό.Πιστευα ότι δεν χρεώνουν τα βρέφη.
Βιέννη. Έχει πάρκα και είναι πολύ family friendly. Για πότε λέτε;γειας σας παιδια..ειμαι ο μανωλης απο χιο κ οχι ΧΙΟς στο επωνυμο..θα ηθελα να παμε ενα ταξιδακι 3-4 μερες με την εγγυο γυναικα μου σε καποια πολη εξωτερικου και να παρουμε το παιδακι μας μαζι για να μην το αφηνουμε στις γιαγιαδες αλλα να εχει πολυ χωρο για περπατηνα διχως πολλα αμαξια διοτι το διαβολακι τρεχει σαν σιφουνας κ δεν θα ηθελα κινδυνους απο τροχοφορα..σκεφτηκα για τελ α βιβ που εχει παραλια τεραστια να πηγαινουμε πανω κατω κ οπου μπορουμε αλλα θα ηθελα κ αλλες προτασεις αν μπορειτε ..