KLEOPATRA
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ειρηνικος ..παντου
Οχι αφηστε την ..καλα τα λεει η κοπελα ....η δοση ειναι οντως αυτη που αναφερει
Μεγαλη κ απολαυστικη!!!!!
Μεγαλη κ απολαυστικη!!!!!
θα μας εχει ερθει και η πεομενη δοση και........θα.......πιουμε τις 20 points που αναλογουν στον καθενα.
Νομιζω πως ειναι πολυ ξεκαθαρη στο τι λεει. Θα 'ρθει απο πισω, θα 'ναι μεγαλη και θα ποναει... Κοινως: θα τον πιουμε...Θες να μας εξηγήσεις τι εννοείς???
Ναι Λίτσα μου...μη ξαναγράψεις καλύτερα, ο κόσμος είναι κακός, πολύ κακός...Αυτο ηταν δεν ξαναγραφω αλλο!!!!!!!! Με σκισατε !!!
Αχαχαχαχαααααψχαχα ξεφτίλα πάλιΝαι Λίτσα μου...μη ξαναγράψεις καλύτερα, ο κόσμος είναι κακός, πολύ κακός...
Οι συναντήσεις είναι σα τη γάγγραινα...ξεκινάνε μικρές μικρές και μετά εξαπλώνονται. Οπότε, ας κανονιστεί κάτι petit και θα εξαπλωθεί σαν ιός...(ωραίες παρομοιώσεις κάνω Παρασκευιάτικα).Αχαχαχαχαααααψχαχα ξεφτίλα πάλι
νομίζω ότι η elenara88 πρέπει να ηγηθεί.
Να κανονίσει τα της συνάντησης
Ποιό είναι το πρόβλημα? Αφού επιτρέπονται περισσότερες από 1 ψήφοι ανά άτομο, λογικό δεν είναι το ποσοστό να ξεπερνά το 100% ? Όλοι, 100% των ψηφισάντων αυτη τη στιγμή, έχουν επιλέξει την πρώτη επιλογή, και ένας από αυτούς έχει επιλέξει και τις 2 επιλογές....9 Δεκεμβριου 8 100,00%
10 Δεκεμβριου 1 12,50%
Την ώρα που ψήφισα εγώ έδειξε τα άνω στατιστικά. Συνολικά 112,50%. Δημιουργική Λογιστική!!!
Πάντως κι εγώ για 9/12 είμαι.
Αυτά κάνεις και μετά ο κόσμος λέει ότι ο ταβερ είναι κακός και μας μαλωνειΠοιό είναι το πρόβλημα? Αφού επιτρέπονται περισσότερες από 1 ψήφοι ανά άτομο, λογικό δεν είναι το ποσοστό να ξεπερνά το 100% ? Όλοι, 100% των ψηφισάντων αυτη τη στιγμή, έχουν επιλέξει την πρώτη επιλογή, και ένας από αυτούς έχει επιλέξει και τις 2 επιλογές....
Όχι μωρέ... Μην τον αποπαίρνεις. Αφού ξέρεις ότι δεν ανέχεται το λάθος και την αταξία στο σύμπαν. Είδε και την ανάρτηση μιας ξανθιάς πρωί πρωί και του διέλυσε το νευρικό του σύστημα. Πού να φανταστεί ότι εμένα δεν μου πήγε καν στο μυαλό (μυαλό... λέμε τώρα!) ότι μπορούσαμε να ψηφίσουμε και τις δύο επιλογές!Αυτά κάνεις και μετά ο κόσμος λέει ότι ο ταβερ είναι κακός και μας μαλωνει