greekwolf
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Road trip America
το θέμα είναι όμως γίνεται να της το αλλάξουν τώρα?
Επειδή μου δημιουργήθηκε η απορία, είναι η Alexander Platz ωραίο λιβάδι;Γεια σας!Ωραία και χρήσιμα όλα αυτά που λετε.Αλλά έχω κάτι γενικές απορίες.Δεν κουράζεται το άτομο;Δλδ τόσο δρόμο με τα πόδια που διανύει,με μια τσαντάρα δεν πεθαίνει της κούρασης;Επίσης,αν θέλω να κατασκηνώσω σε κάποιο μέρος για να περάσω την νύχτα,τι παίζει;Δλδ υπάρχει κάποιος γενικός κανόνας,γενικος νόμος;Του τύπου,απαγορεύεται η κατασκήνωση στην Alexander Platz μετά τις 9 μμ.Γτ εχω ένα θέμα με αυτό.Είμαι τύπος που αν δει ένα ωραίο λιβάδι θα πέσει να κοιμηθεί απευθείας πάνω στο γρασίδι.Υπάρχει ελαστικότητα σε τέτοια θέματα;Η είναι κάτι των περιστάσεων περισσότερο;
Σ'ευχαριστω κι εγω με τη σειρα μου για τις τοσες πολλες και κατατοπιστικοτατες πληροφοριες που μας δινεις!Σκανδιναβικες χωρες:Νορβηγια,Φινλανδια,Σουηδια Στα highspeed S2,X2000/Sanbbtag χρειαζεται reservation,αλλα αν απλα ανεβεις στο τρενο χωρις να εχεις κανει reservation και υπαρχουν κενες θεσεις τοτε ειναι ολα καλα
Το "ευχαριστώ" για το σουρρεάλ του ερωτήματος!
Καλύτερα κινήσου με τρένα και όταν φτάσεις στο Μπέργκεν, συνεχίζεις με απευθείας πτήση για Στοκχόλμη. Επιστροφή στο Όσλο με τρένο.Τα μερη που θελουμε σιγουρα να επισκευτουμε (αν εχεις κι αλλη προταση ανυπομονω να τη διαβασω) ειναι το Bergen και τα φιορδ απο κει και πανω. Θα θελαμε και Στοκχολμη αλλα ειναι προς την αλλη κατευθυνση οπότε πολυ δυσκολο να παμε κι εκει αν κινουμαστε με αμαξι. Κι αυτος ειναι αλλος ενας λογος που σκεφτηκα τα τρενα. Η ερωτηση μου ειναι: Αξιζει το interail ή καλυτερα αμαξι?