orestcrete
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Iceland
- Ταξίδι-Όνειρο
- New Zealand
1)υπαρχουν 2 παρομοια θεματα στο φορουμ οσων αφορα το backpack. Το ενα ειναι λιγο παλιο,αλλα το αλλο ειναι σχετικα προσφατο με αρκετες καλες και κατατοπιστικες συμβουλες οποτε διαβασε το με προσοχη ..Καταρχάς ευχαριστώ όλους για όλες τις πολύτιμες πληροφορίες!!!
Σκέφτομαι να πάω με interrail σε διάφορες χώρες και αυτό που με προβληματίζει είναι το πώς θα πακετάρω, τι σακίδιο να πάρω, πόσα πράγματα να πάρω κλπ..
Δεν θέλω να ξοδέψω πολλά στην αγορά σακιδίου, δεδομένου ότι ήδη το ταξίδι θα κοστίσει πολλά και μπορεί και να μην το ξαναχρησιμοποιήσω..
Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για κάποιό φθηνό μαγαζί αλλά να είναι και ποιοτικό (μην μου διαλυθεί και τρέχω..), αλλά όχι τύπου North face, είναι πανάκριβο, και πόσα λίτρα να πάρω!! (μία μεσαίου μεγέθους βαλίτσα πόσα λίτρα είναι;.. Και μερικά στοιχεία:
-1 μήνα θα ταξιδέψω περίπου αλλά θα μένω σε φίλους οπότε μπορώ να πλένω τα ρούχα και να τα ξαναφοράω.
-Θα πάω από μέσα Μαρτίου μέχρι μέσα Απριλίου περίπου, και αρχικά θα πάω Βελιγράδι-Βουδαπέστη-Βερολίνο οπότε φαντάζομαι θα έχει αρκετό κρύο.., μετά τον Απρίλη θα πάω Ελβετία-Βόρεια Ιταλία και θα είναι πιο νορμάλ
-Θα είμαι αρκετές ώρες στα τρένα οπότε θα χρειαστώ και βιβλία..
-Σκέφτηκα να πάρω ένα backpack σακίδιο των 75 λίτρων αλλά 1) από τιμές που είδα πρόχειρες είναι αρκετά ακριβό, γύρω στα 80 ευρώ (βέβαια αν δεν βρω κάτι άλλο θα το πάρω αναγκαστικά), 2) Δεν έχω ιδέα αν θα μπορέσω να το κουβαλήσω..
Καθε πληροφορία θα είναι πολύτιμη!!
Ευχαριστώ!!
http://www.travelstories.gr/%E3%E5%...%F3%E1%EA%E9%E4%E9%EF-%F0%EB%DC%F4%E7%F2.html
http://www.travelstories.gr/%E3%E5%...3%E1%EA%E9%E4%E9%EF-%F0%EB%E1%F4%E7%F2-3.html
Αποψη μου ειναι οτι ενα 75lt ειναι αρκετο αν δεν εχεις σκοπο να κουβαλας μαζι σου γοβες,τσαντες κλπ κλπ .. Δεν σου συνιστω να παρεις βαλιτσα θα ταλαιπωρηθεις πολυ περισσοτερο ..
2) Το αρκετα κρυο ειναι σχετικο .. μεσα μαρτιου με μεσα απριλιου μπορει να συναντησεις και λιγο χιονι,μπορει να συναντησεις και πολυ καλο καιρο .. σε αντιστοιχο ταξιδι μου 15-30 Μαρτιου το 2010 στις χωρες που ανεφερες το πιο πολυ κρυο που ειχα συναντησει ηταν στην Γενευη που ειχε βροχη και 5 C .. Σιγουρα να εχεις λιγο βαρια ρουχα μαζι σου,αλλα μην το παρακανεις .. απο την στιγμη που θα εχεις την δυνατοτητα να τα πλενεις κιολας,τοτε ολα καλα
3) Αν μενεις Αθηνα μπορεις να πας στο Μοναστηρακι και να παρεις πολυ καλης ποιοτητας backpack με 50-60 ευρω .. Οταν το ειχα παρει εγω,μου ειχαν κανει και πολυ καλη προσφορα για το sleeping bag ..