Παιδιά καλημέρα σας. Έγραψα και σε άλλο σημείο του forum, αλλά μάλλον αυτό είναι το σωστό. :Ρ Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα κάποιες πληροφορίες. Κανονίσαμε με την παρέα να πάμε interrail τον Απρίλη (εισητήριο 22days cont.). Το σχέδιο έχει ως εξής. Με ryanair πάμε Βαρσοβία, από εκεί με λεωφορείο θα πάμε σε δύο φίλους, Λιθουανία-Εσθονία και μετά πάλι Βαρσοβία. Όλο αυτό θα κρατήσει μία βδομάδα. Αφού κάτσουμε 2 μέρες Βαρσοβία, ξεκινάμε interrail για Κρακοβία, Βερολίνο, Άμστερνταμ, Μπριζ, Βρυξέλλες. Εγώ μετά από Βρυξέλλες θέλω να πάω Αγγλία, ενώ οι άλλοι θα συνεχίσουν με Πράγα, Βουδαπέστη και Βελιγράδι. Το ερώτημα είναι αν έχει πάει ποτέ κανείς από Ευρώπη Αγγλία, γιατί έχω πολλές απορρίες. Εκτός από το Βρυξέλλες-Λονδίνο, που κοστίζει 80€, υπάρχει κάτι άλλο πιο οικονομικό? Έχω κοιτάξει και το καράβι από Ολλανδία, που είναι 30€ και ένα φέρυ από Γαλλία που σε διάφορα forum διάβασα πως αν σε πάρει κάποιος στο αμάξι του δεν πληρώνεις τίποτα. Οι απορρίες είναι:
1) Τί προτείνετε για να πάω Αγγλία?
2) Εκτός από τους τρόπους που ανέφερα, υπάρχει κάποιος άλλος που έχετε να προτείνετε? (όχι αεροπλάνο)
3) Στην Αγγλία ξέρετε αν ισχύει κανονικά το interrail? (Από Λονδίνο θέλω να πάω Birmingham).
Επειδή σε κάθε πόλη θα μένουμε τουλάχιστον 2-3 ημέρες, πιστεύεται ότι θα πρέπει να κάνουμε reservation από τώρα ή μπορούμε να κάνουμε και από εκεί την πρώτη ημέρα? (γνωρίζω ότι και τα 2 μπορούν να γίνουν, απλά ρωτάώ από πλευράς αν θα είναι γεμάτα τα τρένα κτλ, λόγω εποχής- που δεν το νομίζω-).
Επίσης αν έχετε πάει σε αυτές τις πόλεις, όποια πληροφορία, καλοδεχούμενη.
1) Τί προτείνετε για να πάω Αγγλία?
2) Εκτός από τους τρόπους που ανέφερα, υπάρχει κάποιος άλλος που έχετε να προτείνετε? (όχι αεροπλάνο)
3) Στην Αγγλία ξέρετε αν ισχύει κανονικά το interrail? (Από Λονδίνο θέλω να πάω Birmingham).
Επειδή σε κάθε πόλη θα μένουμε τουλάχιστον 2-3 ημέρες, πιστεύεται ότι θα πρέπει να κάνουμε reservation από τώρα ή μπορούμε να κάνουμε και από εκεί την πρώτη ημέρα? (γνωρίζω ότι και τα 2 μπορούν να γίνουν, απλά ρωτάώ από πλευράς αν θα είναι γεμάτα τα τρένα κτλ, λόγω εποχής- που δεν το νομίζω-).
Επίσης αν έχετε πάει σε αυτές τις πόλεις, όποια πληροφορία, καλοδεχούμενη.