ThanasisU2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Brno
- Ταξίδι-Όνειρο
- RTW
να ξέρεις ότι δε υπάρχει ποια τρένο Θεσσαλονίκη - Σόφια
Σ' ευχαριστώ.. Πάω να δω!!!μπορείς να το κλείσεις μέσω νετ
ΓBB travel portal: Timetable Vienna-Salzburg-Venice
Καταρχας αν παρετε το πασο των 22ημερων θα ειναι βλακεια να παρετε αυτο με τα απεριοριστα ,10 μερες αρκουν κ παρααρκουν ..! Τωρα η διαδρομη που λες ειναι ανθρωπινως αδυνατη να πραγματοποιηθει .. Αφηστε απεξω τελειως Αγγλια-Σκωτια-Ολλανδια κ κινηθειτε στις υπολοιπες περιοχες ..Γεια σας και ευχαριστω για τις κατατοπιστικες πληροφοριες και tipς που δωσατε. Συζηταμε με τη παρεα μου το ενδεχομενο των καλοκαιρινων διακοπων με interail του χρονου και μιας και ειμαστε 8+ ατομα με ποικιλες προτιμησεις σε περιοχες που θελουμε να παμε,θα ηθελα να ρωτησω και οσους εχουν παει με interail αλλα και γενικοτερα τους πιο εμπειρους ταξιδευτες του φορουμ, ποσες χωρες θα προτειναν να επισκεφτουμε με το πασο των 22 ημερων(ας υποθεσουμε και το απεριοριστο και των 10 ημερων ταξιδιου για να συγκρινω) χωρις να ειμαστε με τη ψυχη στο στομα.
Μεχρι στιγμης εχουμε σκεφτει να επισκεφτουμε 1-3 πολεις σε καθε χωρα αναλογως το ποσο μεγαλες και ακριβες ειναι και ποσο μας αρεσουν στη διαδρομη Ιταλια-Ελβετια-Μονακο-Γαλλια-Αγγλια(και Σκωτια)-Ολλανδια-Γερμανια-Τσεχια-Αυστρια-Ουγγαρια-Σερβια-Βουλγαρια, χωρις να εχουν αποκλειστει Ισπανια,Πορτογαλια,Νορβηγια,Σουηδια,Δανια και Βελγιο και επειδη μου φαινονται καπως πολλες θα ηθελα μια δευτερη γνωμη.
Αν ειστε 8+ ατομα και περιμενεις να αποφασισετε στη διαδρομη σε ποια πολη θα κατσετε δε νομιζω να βγαλετε νοημα. Οσο πιο πολλα ατομα ,σε τοσο πιο λιγα μερη καλυτερα να πατε. Αλιως δε θα το ευχαριστηθειτε αρκετα.Διαλεξτε 6-7 πολεις απο πριν και πατε σε αυτεςΓεια σας και ευχαριστω για τις κατατοπιστικες πληροφοριες και tipς που δωσατε. Συζηταμε με τη παρεα μου το ενδεχομενο των καλοκαιρινων διακοπων με interail του χρονου και μιας και ειμαστε 8+ ατομα με ποικιλες προτιμησεις σε περιοχες που θελουμε να παμε,θα ηθελα να ρωτησω και οσους εχουν παει με interail αλλα και γενικοτερα τους πιο εμπειρους ταξιδευτες του φορουμ, ποσες χωρες θα προτειναν να επισκεφτουμε με το πασο των 22 ημερων(ας υποθεσουμε και το απεριοριστο και των 10 ημερων ταξιδιου για να συγκρινω) χωρις να ειμαστε με τη ψυχη στο στομα.
Μεχρι στιγμης εχουμε σκεφτει να επισκεφτουμε 1-3 πολεις σε καθε χωρα αναλογως το ποσο μεγαλες και ακριβες ειναι και ποσο μας αρεσουν στη διαδρομη Ιταλια-Ελβετια-Μονακο-Γαλλια-Αγγλια(και Σκωτια)-Ολλανδια-Γερμανια-Τσεχια-Αυστρια-Ουγγαρια-Σερβια-Βουλγαρια, χωρις να εχουν αποκλειστει Ισπανια,Πορτογαλια,Νορβηγια,Σουηδια,Δανια και Βελγιο και επειδη μου φαινονται καπως πολλες θα ηθελα μια δευτερη γνωμη.