dreamer_of_august
Member
Κεα. Στο Βουρκαρι ειναι ωραια το βραδυ, σαν τη Σιφνο μοιαζει η διασκεδαση, καθως και στη Χωρα. Μειονεκτημα οι αραιες συγκοινωνιες αλλα παιζει πολυ ταξι που αν ειστε παρεα μοιραζεται και πολυ καλυτερες παραλιες απο της Σιφνου.
Μάλιστα, κατανοητό. Διασκέδαση με ποιότητα, όχι τόσο κυριλέ και όχι τόσο χύμα. Εφόσον είδατε τη Σίφνο και σας άρεσε τέτοιο στυλ, τα πράγματα δυσκολεύουν. Θα έλεγα ότι η Σέριφος είναι μια επιλογή, όπως και τα Κουφονήσια, ένα (η και περισσότερα) κλικ κάτω όμως απ' ότι ζήσατε πέρυσι.@psilos3 Σίφνος φανταστική...πήγαμε πέρυσι όμως...Κάτι παραμφερές θα έλεγα ψάχνουμε...κόσμο στην ηλικία μας...και νυχτερινή διασκέδαση με μέτρο χωρίς έξαλλες καταστάσεις. Μέρες 4-5 πάνω-κάτω...
Όπως λέει και ο τίτλος ψάχνουμε νησί για ανδροπαρέα (εύρος ηλικιών 31-35).
Αμοργό κοιτάξτε.Γενικά δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα... . Καλά τόσα λίγα είναι τα νησιά σε αυτό που ψάχνουμε ή εγώ έχω θέσει πολλούς περιορισμούς;
Εάν μπορεί να παίξει αυτοκίνητο (είτε μεταφορά ακτοπλοικώς, είτε ενοικίαση), θα σας πρότεινα στην περίπτωσή σας να κοιτάξτε λίγο και προς Δωδεκάνησα μεριά- ειδικά Ρόδο ή Κω. Φέτος ειδικά και στα δύο νησιά τα πράγματα είναι αρκετά ήρεμα σε σχέση με άλλες χρονιές, και νομίζω πως θα βρείτε πολλές (μεταξύ αυτών και πολλές ποιοτικές) επιλογές και για νύχτα, αλλά και για ημέρα (παραλίες/sightseeing). Για ψάξτε το λίγο...
Να μη ξαναπάτε γιατί έχουμε τόσα νησιά και πρέπει να τα δούμε όλα@psilos3 Όλα αυτά τα νησιά τα έχουμε επισκεφθεί κατά το πρόσφατο παρελθόν οπότε απορρίπτονται....εκτός από τα Κουφονήσια...οκ εκεί να το συζητήσουμε (να μου πεις αν περάσατε κάπου καλά γιατί να μην ξαναπάτε; )
Καλημέρα και πάλι!
@zade Την Ίο την σκέφτηκα και εγώ...αλλά την έχω απορρίψει (νοητά) και εγώ λόγω ηλικιών (νομίζω...ίσως κάνω λάθος...).
@psilos3 Όλα αυτά τα νησιά τα έχουμε επισκεφθεί κατά το πρόσφατο παρελθόν οπότε απορρίπτονται....εκτός από τα Κουφονήσια...οκ εκεί να το συζητήσουμε (να μου πεις αν περάσατε κάπου καλά γιατί να μην ξαναπάτε; )
@paefstra η Κέα μου κάνει περισσότερο για ΣΚ φάση...
Γενικά δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα... . Καλά τόσα λίγα είναι τα νησιά σε αυτό που ψάχνουμε ή εγώ έχω θέσει πολλούς περιορισμούς;
Σε ό, τι αφορά την Τήνο; Ή μήπως είμαι εκτός concept;
Μα Ψηλέ, θα βρει το στυλ στα Κουφονήσια και δεν θα το βρει στην Αμοργό;Στα Κουφονήσια θα είναι σίγουρα καλά, απλά ίσως οι 5 μέρες να είναι υπερβολικές.
Στην Αμοργό (που την υπεραγαπώ) δε θα βρείτε το στυλ διασκέδασης που ψάχνετε.
Και βέβαια, ειδικά τα τελευταία χρόνια που τα Κουφονήσια «Μυκονίζουν» αρκετά . Απλά δεν είναι για πολύ.Μα Ψηλέ, θα βρει το στυλ στα Κουφονήσια και δεν θα το βρει στην Αμοργό;