μια μονοήμερη προς Αλόννησο
Έτσι, ή κάπως έτσι!Θα σας πρότεινα να μοιράσετε το 10ήμερο σε 7 Σκόπελο και 3 Αλόννησο.
Αμμώδεις παραλίες, εύκολη πρόσβαση, ανοργάνωτες με χώρο, πολλές επιλογές, απάνεμες, χωρίς κόσμο ακόμα και Δεκαπενταύγουστο, μικρό παιδί (και γενικότερα παιδί), καθώς επίσης και εκπληκτικό -όχι απλά ωραίο- φαγητό;Υπάρχει κάποιο νησί που να ικανοποιεί την πλειονότητα των παραπάνω ή να κλείσω για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη Νάξο;
Μόνο μια απάντηση μου 'ρχεται στο μυαλό τόση ώρα.Υπάρχει κάποιο νησί που να ικανοποιεί την πλειονότητα των παραπάνω;
Χμμ Λήμνος ε; Δεν έχω πάει και μόνο από άτομο που έχει κάνει στρατό εκεί έχει τύχει να ακούσω πληροφορίες. Δηλαδή σχεδόν τίποτα! Θα το ψάξω! ΕυχαριστώΜόνο μια απάντηση μου 'ρχεται στο μυαλό τόση ώρα.
Λήμνος.
Από το πληκτρολόγιό μου το πήρεςΑμμώδεις παραλίες, εύκολη πρόσβαση, ανοργάνωτες με χώρο, πολλές επιλογές, απάνεμες, χωρίς κόσμο ακόμα και Δεκαπενταύγουστο, μικρό παιδί (και γενικότερα παιδί), καθώς επίσης και εκπληκτικό -όχι απλά ωραίο- φαγητό;
Μόνο μια απάντηση μου 'ρχεται στο μυαλό τόση ώρα.
Λήμνος.
Κανείς δεν λάτρεψε το μέρος που έκανε στρατό..όσο ωραίο και αν είναι...Λήμνος και εγώ..εννοείται ότι πρέπει να έχετε αυτοκίνητο και θα το ευχαριστηθείτε....Χμμ Λήμνος ε; Δεν έχω πάει και μόνο από άτομο που έχει κάνει στρατό εκεί έχει τύχει να ακούσω πληροφορίες. Δηλαδή σχεδόν τίποτα! Θα το ψάξω! Ευχαριστώ
Θα σου πρότεινα να μείνεις στη Χώρα, είναι μαγική και δεν θα έχεις να ανησυχείς για την οδήγηση μετά. Στο καραβοστασι θα πας μια φορά να πάρεις το καΐκι για κατεργο η να φας σε ψαροταβέρνα. Η χώρα είναι μοναδική με τις πλατείες της.Καλησπέρα,ηδη και εγω κοιταω που θα παμε στην αδεια μας αναγκαστικα Αυγουστο γιατι τοτε μονο μπορουμε και ηδη εχω φρικαρει με τις τιμες ,που μου θυμιζουν ολιγον Μανχαταν και Λονδινο.Θελουμε να μεινουμε τουλαχιστον 6 βραδια,ιδανικα μια βδομαδα ,αλλα λόγω τιμων κανουμε και εκπτωσεις στις μερες.
Φολεγανδρο την φλερταρω χρονια αλλα ποτε δεν μπορω να πετυχω διαμονη νορμαλ,παρολα αυτα δεν πτοουμαι ψαχνω .
Δεν μιλαω καν για τσιμπημενες τιμες ,μιλαω τελειως εκτος budget μου.
Παραλληλα κοιταω και Αντιπαρο επισης τιμες απο 200 και ανω το βραδυ,
Εναλλακτικα εχω βρει ενα καλουτσικο καταλυμμα στην Τηνο,αυτοκινητο θα νοικιασουμε.
Φολεγανδρο αξιζει να μεινουμε Καραβοστασι και να μετακινουμαστε βραδυ Χωρα?
Ξερει κανεις που να ψαξω κατι σε πιο νορμαλ διαμονη στα πιο πανω νησια ,εκτος booking προφανως να αρχισω τα τηλεφωνα?
Αντίπαρο έμεινα πέρσι τον Αύγουστο εδώ Learn about Antiparos Hotel - Kouros Village Antiparos Hotel και έχει λογικές τιμές για Αύγουστο. Πολύ καλό ξενοδοχείο. Γίνεται ανάρπαστο όμως να ξέρεις, ειδικά από τότε που ανέλαβε το εστιατόριο ο σεφ Κουτσόπουλος. Τιμές σχετικά νορμάλ όμως όπως είπα. Από ότι είδα, τιμές νορμάλ σε απλά δωμάτια, έχει από 6-7 Αυγούστου και μετά όμως. Αν και το νησί έχει γίνει πολύ "in" τελευταία με ότι αυτό συνεπάγεται. Επίσης η μόνη παραλία που μου άρεσε αρκετά για μπάνιο ήταν ο ΣωρόςΚαλησπέρα,ηδη και εγω κοιταω που θα παμε στην αδεια μας αναγκαστικα Αυγουστο γιατι τοτε μονο μπορουμε και ηδη εχω φρικαρει με τις τιμες ,που μου θυμιζουν ολιγον Μανχαταν και Λονδινο.Θελουμε να μεινουμε τουλαχιστον 6 βραδια,ιδανικα μια βδομαδα ,αλλα λόγω τιμων κανουμε και εκπτωσεις στις μερες.
Φολεγανδρο την φλερταρω χρονια αλλα ποτε δεν μπορω να πετυχω διαμονη νορμαλ,παρολα αυτα δεν πτοουμαι ψαχνω .
Δεν μιλαω καν για τσιμπημενες τιμες ,μιλαω τελειως εκτος budget μου.
Παραλληλα κοιταω και Αντιπαρο επισης τιμες απο 200 και ανω το βραδυ,
Εναλλακτικα εχω βρει ενα καλουτσικο καταλυμμα στην Τηνο,αυτοκινητο θα νοικιασουμε.
Φολεγανδρο αξιζει να μεινουμε Καραβοστασι και να μετακινουμαστε βραδυ Χωρα?
Ξερει κανεις που να ψαξω κατι σε πιο νορμαλ διαμονη στα πιο πανω νησια ,εκτος booking προφανως να αρχισω τα τηλεφωνα?
Μόνο και μόνο επειδή θέλετε να αφιερώσετε 10 μέρες σε ένα νησί (νόμιζα οτι μόνο εγώ τα κάνω αυτά...) προτείνω τα Κύθηρα, καθώς είναι μεγαλύτερο νησί και θέλει πιο πολύ χρόνο για να το γυρίσεις. Πέρα απο αυτό τα Κύθηρα έχουν φύση, παραλιάρες και αρκετά σημεία ενδιαφέροντος απο άκρη σ' άκρη για να αξιοποιήσετε το χρόνο που θα διαθέσετε. Ο χρόνος που έχετε είναι αρκετός και για τα δύο νησιά, απλά στην Αστυπάλαια θα μείνει περισσότερος χρόνος για χαλάρωση.Καλησπέρα παιδιά. Και εμείς είμαστε σε φάση αναζήτησης νησιού για καλοκαιρινες διακοπες τον Αύγουστο. Ψάχνουμε για περίπου 10 μέρες και είμαστε ανάμεσα σε Αστυπάλαια, που θέλουμε χρόνια να πάμε και Κύθηρα, τα οποία έχουν ανέβει τα τελευταία χρόνια. Οικονομικά συμφέρουν λίγο παραπάνω τα Κύθηρα, ωστόσο που πιστεύετε ότι θα άξιζαν 10 μέρες διακοπων σε περίοδο Αυγούστου μεταξύ Κυθήρων και Αστυπάλαιας;