• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Προτασεις για Μονεμβασια

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Η διαδρομή προς το Κυπαρίσσι είναι τρομακτική.
Όντως; :shock:
Θέλω να το επισκεφτώ και λογικά να μείνω κιόλας κάποια στιγμή. Για πόσο τρόμο μιλάμε;
Πρόχειρα δυο διαδρομές στην Πελοπόννησο που με έβγαλαν νοκ άουτ (γενικά δεν μου αρέσει να ζορίζομαι στις διακοπές):
-Έχω αρχίσει την κατάβαση προς Πόρτο Κάγιο και την παράτησα στα μισά, δεν έφτασα μέχρι κάτω.
-Έχω φτάσει μέχρι Βελανίδια Λακωνίας και τα φτύσα και δεν συνέχισα στην παραλία.
Που το τοποθετείς το Κυπαρίσσι;

barkour

Member
Όντως; :shock:
Θέλω να το επισκεφτώ και λογικά να μείνω κιόλας κάποια στιγμή. Για πόσο τρόμο μιλάμε;
Πρόχειρα δυο διαδρομές στην Πελοπόννησο που με έβγαλαν νοκ άουτ (γενικά δεν μου αρέσει να ζορίζομαι στις διακοπές):
-Έχω αρχίσει την κατάβαση προς Πόρτο Κάγιο και την παράτησα στα μισά, δεν έφτασα μέχρι κάτω.
-Έχω φτάσει μέχρι Βελανίδια Λακωνίας και τα φτύσα και δεν συνέχισα στην παραλία.
Που το τοποθετείς το Κυπαρίσσι;
Αυτά που λες είναι Highway μπροστά στο Canyon Κυπαρισσι
Καλυτερα να πας από Πουλιθρα - Φωκιανο, είναι καινούργιος δρόμος και με χαμηλότερο υψόμετρο
Να μείνεις εδώ, ο καπετάνιος και η γυναίκα του είναι υπέροχοι άνθρωποι MOURAGIO · Kyparíssion

Last edited:

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Αυτά που λες είναι Highway μπροστά στο Canyon Κυπαρισσι
Καλυτερα να πας από Πουλιθρα - Φωκιανο, είναι καινούργιος δρόμος και με χαμηλότερο υψόμετρο
Να μείνεις εδώ, ο καπετάνιος και η γυναίκα του είναι υπέροχοι άνθρωποι MOURAGIO · Kyparíssion
Ευχαριστώ και για τις δύο προτάσεις. Πολύ χρήσιμες.

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Στο youtube υπάρχουν βιντεακια με την διαδρομή. Εδώ ένα από τα μάτια ενός ποδηλάτη:

Πολλές στροφές και σε πολλά σημεία δεν έχει προστατευτικες μπάρες, τα εικονοστασια δεν λείπουν.

Είναι φοβερή η θέα της διαδρομής αλλά μπορεί να γίνει αγχωτικη την πρώτη φορά. Θέλει προσοχή. Το βράδυ δεν θα πρότεινα την διαδρομή με τίποτα. Πέρα από την ίδια την διαδρομή έχει ντόπιους οδηγούς που "δεν τους πιάνει το ποτό" και "ξέρουν καλά τον δρόμο" που πάνε σαν τρελοί. Επίσης το οδηγώ με σπασμένο φανάρι δεν είναι κάτι ξένο στην περιοχή.

Για να μην παρεξηγηθώ το Κυπαρίσσι είναι ωραίο. Τρομερή τοποθεσία.

Pel

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
Υπέροχο το Κυπαρίσσι αλλά η διαδρομή όντως τρομακτική

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Να προσθέσω ότι και μέσα στους οικισμούς είναι αρκετά αγχωτικό. Οι δρόμοι είναι στενοί, σε συνάντηση υπάρχει θέμα. Προφανώς στους στενούς δρόμους παρκάρουν κιόλας, μπαίνουν σε μονοδρομους, λείπουν καθρέφτες σε στροφές με μηδενική ορατότητα, αυτά είναι αυτονόητα.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Είσαστε σαφέστατοι. Ευχαριστώ!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα