Pel
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Και πού δεν θέλω;
Αυτα τα ζυμαρικα τα ξερω καλα! Φαγατε ωραια;
Καλημέρα από ποια παραλία είναι η φωτογραφία;αν εχεις ορεξη για δρομους και στη Νεραιδα Αγιο Νικολαο να πας. Αξίζει τον κόπο. Συνδιαζεται και με μια εκδρομη/μπανιο στο απολιθωμενο δασος/γεωπαρκο του καβο Μαλέα.
View attachment 274151
ΥΣ. και ο ιερακας κοντα στη Μονεμβασια ειναι ωραιο μέρος και εχει συμπαθητικα ταβερνακια, αν και εχω καιρό να παω
Στο γράφει... Είναι στο γεωπάρκο του Αγ. Νικολάου στον κάβο Μαλέα. Εχε υπόψιν σου όμως οτι αν το πιάσει αέρας επειδή η παραλία είναι μικρή, χάνεται...Καλημέρα από ποια παραλία είναι η φωτογραφία;
Καλημέρα από ποια παραλία είναι η φωτογραφία;
ακριβως.Στο γράφει... Είναι στο γεωπάρκο του Αγ. Νικολάου στον κάβο Μαλέα. Εχε υπόψιν σου όμως οτι αν το πιάσει αέρας επειδή η παραλία είναι μικρή, χάνεται...
Ισχύει, από Κόρινθο να πάτε.Έκλεισα δωμάτιο για τρεις ημέρες στη Μονεμβασιά με τον άντρα μου και τη ενάμιση χρόνων κορούλα μας στο bestione malvasia hotel..και τη μια μέρα όλη σκεφτόμαστε να τη αφιερώσουμε στη Ελαφόνησο..είναι μακριά από Μονεμβασιά; Μπορείτε επίσης να μου πείτε προτάσεις για φαγητό;κάποιος μου είπε ότι ο δρόμος από Πάτρα είναι χάλια με στροφές και να πάμε από Κόρινθο ισχύει; Γιατί εμείς μένουμε Ναυπακτο
Ωχ και εκεί στροφές; Ευχαριστώ πολύ έχεις να μου προτείνεις για φαγητό καλά μέρη;Ισχύει, από Κόρινθο να πάτε.
Μονεμβασιά - Πούντα ( το λιμάνι για Ελαφόνησο) είναι περίπου μια ώρα, σε σχετικά δύσκολο δρόμο (πολλές στροφές)