• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προτάσεις

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Προσπαθούμε (χωρίς επιτυχία) να το κρατήσουμε minimal :bleh: το φόρουμ. Οπότε νέα ενότητα δεν το βλέπω.
Στην Αναζήτηση Πληροφοριών μπορούμε άνετα να ανοίγουμε θέματα με αυτήν τη θεματολογία, αρκεί να μην παραβιαζονται οι όροι του φόρουμ. Κι ας περιοριστούμε γι' αυτόν το λόγο στο εξωτερικό.

Κατανοητό. Οκ θα βρίσκω αντίστοιχα θέματα ή θα ανοίγω καινούρια όπου μπορώ και θα ΘΑΒΩ.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Μήπως να ξανανοιγε το τόπικ #icantbreathe μετά από ένα ακόμα μεμονωμένο περιστατικό στο Παρίσι;

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
I

Ευχαριστώ αλλά ακόμα κλειδωμένο το βλέπω. Εκτός αν υπήρχαν διαμάχες με το καλημέρα και ξανακλειδωθηκε...
Κάτι δικά μου φταίνε. Τώρα είναι οκ.

8avos

Member
Υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει το απλό "like" και να μπουνε δίπλα και οι υπόλοιπες εκφράσεις "γέλιο" "λαικ" "καρδούλα" "λύπη" "θυμός" ή είναι κάτι διαφορετικό;

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Κοίταξε, γίνεται αυτό, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι αξίζει τον κόπο.

8avos

Member
Κοίταξε, γίνεται αυτό, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι αξίζει τον κόπο.
Προσωπικά θεωρώ πως κάποια ποσταρισματα "διαφοροποιούνται" λίγο από το παλιό λαϊκ,μ αυτό τον τρόπο,καθώς το "παλιο" απλό λαικ δεν το συναντάμε πουθενά πια,παντού βλέπουμε αυτό το πεντάπτυχο .

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Προσωπικά θεωρώ πως κάποια ποσταρισματα "διαφοροποιούνται" λίγο από το παλιό λαϊκ,μ αυτό τον τρόπο,καθώς το "παλιο" απλό λαικ δεν το συναντάμε πουθενά πια,παντού βλέπουμε αυτό το πεντάπτυχο .
Έχουμε όμως και μια καταμέτρηση like, οπότε πρέπει να διατηρήσουμε το παραδοσιακό. Επιπλέον η φατσούλα "θυμός" μπορεί να δημιουργήσει προστριβές.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Έχουμε όμως και μια καταμέτρηση like, οπότε πρέπει να διατηρήσουμε το παραδοσιακό. Επιπλέον η φατσούλα "θυμός" μπορεί να δημιουργήσει προστριβές.
Το γέλιο ίσως θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί.
"Χαμογελάτε! Κανει καλό!"

varioAthens

Member
Εγω θα προτεινα να διαφοροποιηθει το Like απο μια καινουρια ενδεχομενως κατηγορια «Χρησιμο». Γιατι ειναι αλλο τα likes γιατι καλωσοριζω νεα μελη ή γιατι ανεβαζω ωραια ανεκδοτα (μιλαω και για τον εαυτο μου) και τελειως διαφορετικο καποιος που γραφει πχ πολλες ιστοριες ή ποσταρει πραγματικα χρησιμες πληροφοριες. Καπως σαν το trip advisor που η καταταξη των μελων εχει να κανει πιο πολυ με το expertise.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.728
Μέλη
39.468
Νεότερο μέλος
polmyt

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom