Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Ακούτε podcasts; εγώ κόλλησα πέρσι όταν άκουσα για πρώτη φορά το Criminal, που είναι ένα podcast που περιγράφει ασυνήθιστα εγκλήματα, και έκτοτε έχω ακούσει αρκετά. Με βοηθάνε πάρα πολύ λόγω των τεράστιων αποστάσεων στην Αυστραλία, αφού κάνω κάτι ενδιαφέρον μέσα στο αυτοκίνητο.
Τα αγαπημένα μου είναι:
Τα αγαπημένα μου είναι:
- This is Criminal: μακράν το αγαπημένο μου podcast και η αγαπημένη μου φωνή Phoebe Judge περιγράφει ασυνήθιστες ιστορίες εγκλημάτων, άλλα πρόσφατα και άλλα πολύ παλιά στην ιστορία.
- This is Love: πάλι η Phoebe, αυτή τη φορά περιγράφει ασυνήθιστες και συγκινητικές ιστορίες αγάπης.
- Business Wars: ιστορίες ανταγωνισμού από δημοφιλείς εταιρείες, πώς ξεκίνησαν και πώς εξελίχθηκαν (πχ έχει sony vs nintendo ή nike vs adidas που περιγράφει πώς η adidas ξεκίνησε με αφορμή τον πόλεμο στη γερμανία κλπ)
- Crime Junkie: αφηγήσεις από εγκλήματα (πάλι....)
- Serial: μια απίστευτη ιστορία ενός τύπου που φυλακίστηκε για το φόνο της πρώην κοπέλας του
- Dan Carlin's hardcore history: αυτός έχει κάποια εκπληκτικά και κάποια όχι και τόσο
- Death in Ice Valley: η ιστορία μιας γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στην Ισλανδία και το μυστήριο δεν έχει λυθεί εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια
- Blackout: το μόνο στη λίστα μου που είναι φανταστική ιστορία: μια πόλη παθαίνει συνολικό μπλακάουτ και χάνει όλες τις επαφές με τον έξω κόσμο, και όταν προσπαθούν να μάθουν τι έγινε ανακαλύπτουν ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει στον κόσμο δραματικά. Το αφηγηματικό της κομμάτι είναι καλό αλλά έχει και διαλόγους μεταξύ των χαρακτήρων που δε μου πολυαρέσουν.