Marina~/~
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Christmas Amsterdam-Paris
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κούβα,Λατινική Αμερική
Καλησπέρα σας.
Λοιπόν φεύγουμε για Παρίσι σε μερικές μέρες.
Και αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω και να μάθω είναι.
Καλά εστιατόρια όχι απαραίτητα πανάκριβα αλλά
γραφικά γενικά που σας έκαναν καλή εντύπωση και αξίζει κανείς να φάει σε αυτά. Όχι απαραίτητα γαλλικά, αλλά και ινδικά μεξικάνικα ότι σας έκανε καλή εντύπωση. (μέχρι 25-30 το άτομο θα παρακαλούσα μη με στείλετε από μικρή στα βαθιά οι γονείς πληρώνουν)
Επίσης από νυχτερινή ζωή όχι τόσο κλαμπ
αλλά πιο έθνικ μουσικές που μ αρέσουν.
Λατρεύω την ισπανική μουσική σε όλα τα είδη της και τη γαλλική αλλά δεν την έχω ψάξει τόσο καλά. Που θα μπορούσα να ενημερωθώ για διάφορα live στο Παρίσι την περίοδο που θα πάω
και επίσης ξέρετε εσείς να μου προτείνετε μέρη που σας άρεσε η μουσική η βιώσατε κάτι το διαφορετικό που σας γοήτευσε ?
ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Λοιπόν φεύγουμε για Παρίσι σε μερικές μέρες.
Και αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω και να μάθω είναι.
Καλά εστιατόρια όχι απαραίτητα πανάκριβα αλλά
γραφικά γενικά που σας έκαναν καλή εντύπωση και αξίζει κανείς να φάει σε αυτά. Όχι απαραίτητα γαλλικά, αλλά και ινδικά μεξικάνικα ότι σας έκανε καλή εντύπωση. (μέχρι 25-30 το άτομο θα παρακαλούσα μη με στείλετε από μικρή στα βαθιά οι γονείς πληρώνουν)
Επίσης από νυχτερινή ζωή όχι τόσο κλαμπ
αλλά πιο έθνικ μουσικές που μ αρέσουν.
Λατρεύω την ισπανική μουσική σε όλα τα είδη της και τη γαλλική αλλά δεν την έχω ψάξει τόσο καλά. Που θα μπορούσα να ενημερωθώ για διάφορα live στο Παρίσι την περίοδο που θα πάω
και επίσης ξέρετε εσείς να μου προτείνετε μέρη που σας άρεσε η μουσική η βιώσατε κάτι το διαφορετικό που σας γοήτευσε ?
ευχαριστώ εκ των προτέρων.