artina
Member
εγω θα προτεινα βολτα στο london bridge που το θεωρω πολυ ρομαντικο μερος σαν να εισαι σε αλλη εποχη και να της το πεις εκει πανω στη γεφυρα
εγώ θα σου προτείνω σε 10 μέρες έχουμε καιρό άλλωστεΤελικά θα είμαστε πολλοί στο Λονδίνο εκείνη την ημερομηνία (8 είμαστε η παρέα που θα ταξιδέψουμε μαζί με Blue air στις 12/2).
Προτείνω να κάνουμε ένα πάρτι στις 14 του μήνα εκεί και στο πάρτι να της κάνεις την πρόταση (θα έχεις και support).
Συμfωνώ κι εγώ για London Eye.
Εσύ σίγουρα θές να μου κάνεις επισκεπτήριο στη φυλακή.Σου εχω μια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ προταση.Αγορασε της σοκολατακια καρδουλες.Οταν τα ανοιξει θα εχεις μεσα εισιτηριο για 2 για το Παρισι.Πας εκει,ανεβαινεις στον Αιφελ κ με θεα την πολη της κανεις προταση.Αν αρνηθει την πετας απο 300μ υψος
Συμφωνω και επαυξανω..Εγω παλι θα σου προτεινα τα ξενοδοχειο, μετα απο ζεστο αφρολουτρο και κερια αναμενα, τουλαχιστον σε περιπτωση αρνησης δεν θα εχεις κοινο. Το διαμαντι επιβαλλεται
ΣωστηηηηηηηηηΔεν ειναι θεμα οικονομικης αξιας ουτε προκειτε να του πει "οχι" αν δεν της χαρισει μονοπετρο το θεμα ειναι τι συμβολιζει, ειναι κατι που θα το εχει για μια ζωη και θα θυμαται εκεινο το βραδυ στο Λονδινο
Επιμενω για τα σοκολατακια,εισιτηριο,αιφελ κλπ κλπ.Στο οχι κρεμας την "πετρα" στο λαιμο της κ την ριχνεις.Για να σταματησει η κουβεντα για τον λιθο
κατά τη γνώμη μου η ώρα που θα το νιώσεις είναι η πρέπουσα. είτε αυτό είναι στο πάρκο , είτε στο εστιατόριο είτε στο ξενοδοχείο. το ένστικτο πάντα νικά το σχέδιο. καλή τύχη και με τις ευχές μου .Το θέμα τα λέει όλα.Μιας και στις 14 Φεβρουαρίου θα βρίσκομαι στο Λονδίνο επιθυμώ να κάνω πρόταση γάμου στην καλή μου.Αν και την απεχθάνομαι τη συγκεκριμένη ημερομηνία και δεν την έχω γιορτάσει ΠΟΤΕ,θέλω να την εκπλήξω και να πει το ΝΑΙ.Όσοι έχετε πάει,και όχι μόνο,κάνετε τον κόπο και γράψτε προτάσεις για τα πιο απίθανα μέρη και τρόπους!!