Μύκονο.Καλημέρα! Θα ήθελα να κάνω δώρο στους γονείς μου ένα ταξίδι, μιας και που επιτέλους μπορώ. Μένουν Αθήνα και είναι 65+. Δεν οδηγούν, οπότε θα προτιμούσα ένα ήσυχο νησί, που θα τους διευκολύνει και στις μετακινήσεις. Τι θα προτείνατε??
Σύρο - και ειδικά ΙούλιοΚαλημέρα! Θα ήθελα να κάνω δώρο στους γονείς μου ένα ταξίδι, μιας και που επιτέλους μπορώ. Μένουν Αθήνα και είναι 65+. Δεν οδηγούν, οπότε θα προτιμούσα ένα ήσυχο νησί, που θα τους διευκολύνει και στις μετακινήσεις. Τι θα προτείνατε??
Η Σέριφος έχει καλή συγκοινωνία? Για τις παραλίες συγκεκριμένα.. Έχω την εντύπωση πως όχι και τόσο.. Άσε που δεν έχει οργανωμένες παραλίες και πιστεύω ειδικά για ηλικιωμένους ανθρώπους θα είναι λίγο ταλαιπωρία, ειδικά αφού δε θα έχουν αμάξι να πηγαινοφέρνουν "εφόδια" (ομπρέλες, καρεκλάκια/ξαπλώστρες, νερά, φαγητά)Συμφωνώ με τους προλαλλήσαντες, ωστόσο καλό ήταν να μας πεις και πως θέλεις να μεταβούν εκεί, αποκλειστικά με πλοίο από Πειραιά; Κι αν ναι πόσες ώρες ταξίδι αντέχουν;
Αν πρόκειται για λίγες και αποκλειστικά κοντά, τα προηγούμενα 2 αποτελούν πολύ καλές περιπτώσεις, εγώ θα έλεγα και τη Σέριφο.
Αν θέλουν λίγο μακρύτερα το συζητάμε.
Ναι αυτό για τις οργανωμένες παραλίες είναι ένα ζήτημα, γι' αυτό ρώτησα τα θέλω τους.Για τις παραλίες συγκεκριμένα.. Δε νομίζω ε? Άσε που δεν έχει οργανωμένες παραλίες και πιστεύω ειδικά για ηλικιωμένους ανθρώπους θα είναι λίγο ταλαιπωρία, ειδικά αφού δε θα έχουν αμάξι να πηγαινοφέρνουν "εφόδια"
ένα ήσυχο νησί
Γελάει και ο πελεκάνος.η Μύκονος είναι ένα από αυτά
Ναι αν θέλεις να πληρώσεις τη μερίδα με το 80.καλό φαγητό
ναι αν σου περισσεύει κανένα νεφρό από τα 2 προς πώληση.εξαιρετικά καταλύματα μιλάμε για την πόλη
Αν γουστάρει, αν έρθει στην ώρα του και αν εξυπηρετεί το δρομολόγιο.η λεωφορείο
Ναι για να σκάσουν ένα 30ρι ευρώπουλα για 3 χιλιόμετρα διαδρομή, τα οποία μπορεί να κάνουν και 40 λεπτά να περάσουν από τη κίνηση που θα έχει, μεγαλύτερη από τη Τσιμισκή τα Χριστούγεννα.η και ταξί αν και όταν το θελήσουν
Δεν είναι όλοι ελιτιστές σ' αυτή την ηλικία (και σε καμιά ηλικία), υπάρχουν και απλοί άνθρωποι με λίγα «θέλω» και «μπορώ» που έχουν χίλια δυο μέρη να περάσουν καλά, να ξεκουραστούν, να αναζωογονηθούν και να χαρούν ήλιο και θάλασσα. Ευτυχώς ζούμε στην Ελλάδα.οι διακοπές για τέτοιες ηλικίες κοστίζουν και δεν υπάρχει συμβιβασμός ούτε στον ύπνο ούτε στο φαγητό ούτε στην ηρεμία ούτε στη μεταφορά.
βλέπω πως απαντάς στην πρόταση μου μόνο με οικονομικά κριτήρια. και αναφέρεσαι μόνο στη Μύκονο.Γελάει και ο πελεκάνος.
Προσπερνάω το παραλίρημα προφανώς μιας και δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τη πολυτέλεια να κάνουν διακοπές σε resort, είναι και αυτοί που πηγαίνουν σε δωμάτια, αλλά αυτό θα μας το διευκρινήσει η κοπέλα που ρωτάει. Αλλιώς είναι εύκολο, εκατό προτάσεις να σου κάνω.
Ναι αν θέλεις να πληρώσεις τη μερίδα με το 80.
ναι αν σου περισσεύει κανένα νεφρό από τα 2 προς πώληση.
Αν γουστάρει, αν έρθει στην ώρα του και αν εξυπηρετεί το δρομολόγιο.
Ναι για να σκάσουν ένα 30ρι ευρώπουλα για 3 χιλιόμετρα διαδρομή, τα οποία μπορεί να κάνουν και 40 λεπτά να περάσουν από τη κίνηση που θα έχει, μεγαλύτερη από τη Τσιμισκή τα Χριστούγεννα.
Δεν είναι όλοι ελιτιστές σ' αυτή την ηλικία (και σε καμιά ηλικία), υπάρχουν και απλοί άνθρωποι με λίγα «θέλω» και «μπορώ» που έχουν χίλια δυο μέρη να περάσουν καλά, να ξεκουραστούν, να αναζωογονηθούν και να χαρούν ήλιο και θάλασσα. Ευτυχώς ζούμε στην Ελλάδα.