psilos3
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αναζητείται!
Εσύ πρότεινες τη Μύκονο 2 φορές. Προφανώς και θα μιλήσουμε για οικονομικά κριτήρια, μιας και παίζουν καθοριστικό ρόλο.βλέπω πως απαντάς στην πρόταση μου μόνο με οικονομικά κριτήρια. και αναφέρεσαι μόνο στη Μύκονο.
Ναι μόνο που η θεματοθέτρια ξεκαθάρισε ότι δεν οδηγούν οι άνθρωποι και ότι ψάχνει νησάκι χωρίς αυτοκίνητο.ανέφερα και άλλες δυο πόλεις και θα πρόσθετα και τα Χανιά.
Πως ακριβώς θα το κάνει αυτό κάποιος στη Ρόδο, τη Κέρκυρα και τη Κρήτη και από πότε είναι ήσυχα νησιά;ήσυχο νησί, που θα τους διευκολύνει και στις μετακινήσεις
Κι εμείς πιο πάνω τη γνώμη μας είπαμε αλλά βρέθηκε κάποιος να μας απαντήσει έτσι:είπα απλά τη γνώμη μου, που επειδή δεν συμβαδίζει με την δική σου δεν πάει να πει ότι είναι λάθος.
αφήστε τα ερημονήσια και τις προτάσεις για μπακπακερς και προτείνετε σοβαρά μέρη
Γι αυτό ρωτήσαμε τον ενδιαφερόμενο να τοποθετηθεί.αλλά αυτό θα το κρίνει ο ενδιαφερόμενος που από ότι είδα δεν έθεσε οικονομικό όριο
Δε κανιβαλίζω τίποτα, απαντώ στο ίδιο ύψος και ύφος. Σαφώς και παραμένει μια πρόταση για μεγάλα πορτοφόλια. Από πότε το οικονομικό δεν αποτελεί κριτήριο επιλογής για να ξέρω;μην κανιβαλιζεις μια πρόταση επειδή δεν είναι στα μέτρα σου. παραμένει μια πρόταση.