Το μήνυμα σου μεταφέρθηκε σε αυτό το θέμα όπου μπορείς να πάρεις κάποιες ιδέες.Χαίρεται.
Μιας και μέχρι τώρα έχω ταξιδέψει στην Ευρώπη σχεδόν αποκλειστικά χειμώνα και πάντα με γκρούπ, θα ήθελα να μου πείτε προτάσεις για καλοκαιρινές διακοπές για νεαρό ζευγάρι.
Αυτό που θέλουμε είναι καλές-μεγάλες παραλίες με πρασινογάλανα νερά για αραλίκι και μοχίτο στην άμμο όλη την μέρα. Δεν μας ενδιαφέρει τόσο νυχτερινή ζωή μιας και πάμε για χαλάρωση κι όχι ξενύχτι.
Ευρώπη ή αλλού, δεν με πειράζει. Μιλάμε για μέσα Ιουλίου, 1 εβδομάδα, και budget περίπου 1500 ευρώ (μαζί με τα εισιτήρια).
Υπάρχει κάτι ή να το ξεχάσω ?
π.χ. έβλεπα για Μαγιόρκα που βγαίνει σε αυτά τα χρήματα αλλά από τις φωτό στην Πάλμα δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Μπορεί, βέβαια σε κάποιο άλλο μέρος της Μαγιόρκα να υπάρχει αυτό που ψάχνω, όμως είμαι τελείως αδαής...
Thanks για τη βοήθεια.
Aυτά που ψάχνεις είναι δίπλα σου ,στα Ελληνικά νησιά και στην Ελλάδα γενικότερα,δεν θα βρείς καλύτερο μέρος για τον Μήνα Ιούλιο απο τις Ελληνικές παραλίες ,όλος ο κόσμος εδώ έρχεται.Ψάξτο καλύτερα και θα δείς ότι έχω δίκιο. Και το λέω αυτό γιατί τον Ιούλιο ψάχνεις για μπάνια και όχι κάτι άλλο.Χαίρεται.
Μιας και μέχρι τώρα έχω ταξιδέψει στην Ευρώπη σχεδόν αποκλειστικά χειμώνα και πάντα με γκρούπ, θα ήθελα να μου πείτε προτάσεις για καλοκαιρινές διακοπές για νεαρό ζευγάρι.
Αυτό που θέλουμε είναι καλές-μεγάλες παραλίες με πρασινογάλανα νερά για αραλίκι και μοχίτο στην άμμο όλη την μέρα. Δεν μας ενδιαφέρει τόσο νυχτερινή ζωή μιας και πάμε για χαλάρωση κι όχι ξενύχτι.
Thanks για τη βοήθεια.
Ναι, στο δεύτερο και να παρακαλάς να μην έχει καύσωνα γιατί δεν υποφέρεται...Εχει πάει κάποιο μέλος καλοκαίρι κωνσταντινουπολη ή βελιγράδι??