• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προτάσεις για καλοκαιρινές διακοπές στο εξωτερικό..

pantelis_k

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ - ΜΠΑΛΙ - GILI
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΝΗΣΙΑ
Καλησπέρα σε όλους

Θα ήθελα να με βοηθήσετε σχετικά με τις καλοκαιρινές διακοπές.:sharkisland: Σκεφτόμαστε κάπου στο εξωτερικό.. αλλά που?? Θέλουμε κάπου που να μπορέσουμε φυσικά να κάνουμε και μπάνιο και να χαλάσουμε περίπου 2.500€ το ζευγάρι για μια εβδομάδα και αν βγαίνει και παραπάνω σε ημέρες..δεν λέμε όχι.

ευχαριστώ

silversurfer

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
Παράλια Μαυροβουνίου - Κροατίας
κ αν είστε κ απο βόρεια ελλάδα πάτε κ με το αμάξι κ γυρίζετε

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Κοντά+παραλία+ωραίες παραλίες+φθηνό κόστος ζωής=δαλματικες ακτές ..! Υπάρχουν αρκετές ιστορίες γραμμένες εδώ που θα σε βοηθήσουν ..

paefstra

Member
Παράλια Τουρκίας; Πολύ με προβλημάτισε φέτος το δίλημμα...

Rosa Mundial

Member
Επόμενο Ταξίδι
ελα ντε
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϋλάνδη
με τόσα λεφτά εγώ θα πήγαινα στα Κανάρια Νησια! Πρέπει να είναι ονειρικά.......

paefstra

Member
με τόσα λεφτά εγώ θα πήγαινα στα Κανάρια Νησια! Πρέπει να είναι ονειρικά.......
Με όσους φίλους μίλησα που έχουν πάει, απογοητεύτηκαν οικτρά...Φαίνεται ότι πριν από καμιά δεκαριά χρόνια έπαιζε πολύ σαν προορισμός για γαμήλια ταξίδια, και την πάτησαν αρκετοί. Παρόλα αυτά, μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου, μπορεί να έχω κάπως απαιτητικούς φίλους...

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Με όσους φίλους μίλησα που έχουν πάει, απογοητεύτηκαν οικτρά...Φαίνεται ότι πριν από καμιά δεκαριά χρόνια έπαιζε πολύ σαν προορισμός για γαμήλια ταξίδια, και την πάτησαν αρκετοί. Παρόλα αυτά, μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου, μπορεί να έχω κάπως απαιτητικούς φίλους...
Νομίζω ότι εξαρτάται από τα μέρη που επιλέγει κάποιος. Τα τουριστικά πρέπει να είναι χάλια, άσε που πηγαίνουν και πολλοί Βρετανοί εκεί, οπότε καταλαβαίνεις!
Αλλά έχω δει φωτός μιας παλιάς μου συμφοιτήτριας που είναι από εκεί και έχω εντυπωσιαστεί με κάποιες από αυτές. Ωραία φύση, καταπληκτικές μεριές για πεζοπορίες, ό, τι πρέπει για έναν φυσιολάτρη!

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Καλό ειναι να μην προτείνεται άμα δεν έχετε άποψη .. Δηλαδή προτείνετε κάτι στον άλλον επειδή έχετε δει φωτογραφίες φίλων ή έχετε ακούσει για το πως τα περάσανε;; Και που ξέρεις αμ έχετε τα ίδια γούστα;;

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Δαλματικές Ακτές, και από μένα, πέρασα το καλοκαίρι εκεί, και έχω τα καλύτερα να πω (εκτός από τους Κροάτες)

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Καλό ειναι να μην προτείνεται άμα δεν έχετε άποψη .. Δηλαδή προτείνετε κάτι στον άλλον επειδή έχετε δει φωτογραφίες φίλων ή έχετε ακούσει για το πως τα περάσανε;; Και που ξέρεις αμ έχετε τα ίδια γούστα;;
Εγώ πάντως δεν πρότεινα κάτι, απάντησα στην paefstra

Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία - Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Σαρδηνία!Εμείς είχαμε πάει με την μητέρα μου και μέναμε βόρεια στο Sasari είχαμε νοικιάσει αμάξι και κυκλοφορουσαμε,είχε ωραίες παραλίες και μας άρεσε πολύ σαν νησί!Μπορείτε να πάτε και Μάλτα και εκεί είχε καλή θάλασσα!

paefstra

Member
OK, συμμορφώνομαι :roll:.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα