iordanis_83
New Member
Να είστε καλά παιδιά. Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση απάντηση. Θα προσπαθήσω να κοιτάξω και τις διαθέσιμες φορουμο-ιστορίες για καλύτερη εικόνα. Ψάχνουμε την μισή γη, οπότε χρειάζεται χρόνος.
Κάνω μια λίστα με ότι έχει υποθεί + αεροπορικά μετά από μια γρήγορη χαζο αναζήτηση και κάποια δικα μου σχόλια:
1. Kούβα( Havan. ~750 euros)
2. Ιράν (Τεχεράνη. 500 euros).
>Αγαπάμε Asghar Farhadi και είναι ένας προορισμός που μας κάνει κλικ λόγω πολιτισμού, ιδιαιτεροτήτων και αυθεντικότητας. Υπάρχει όμως ασφάλεια και ειδικά για τις γυναίκες? Τι πρέπει να αποφύγει κανείς?
3. Αιθιοπία
>Για έναν περίεργο λόγο δεν βρήκα πτήσεις. Πρέπει να έχει πολύ ενδιαφέρον. Τι παίζει με την ασφάλεια? Τι activities προτείνετε?
4. Νεπάλ (Κατμαντού. 700 euros)
> Μοιάζει με Ινδία. Έχω καλή αρχική άποψη. Οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία για activities more than welcome.
5. Β. Ταιλάνδη ή Β. Βιετναμ
>Ποιες περιοχές προτείνετε? Είναι ΟΚ για Οκτώβρη?
===============================================================
6. Σρι Λάνκα (Κολόμπο ~700 euros)
>Β. Ταιλάνδη ή Β. Βιετναμ μας έλκουν περισσότερο.
7. Μαυριτανία.
> Νομίζω προτιμάμε Αιθιοπία από Μαυριτανία. Συγκρίνω όμοιους προορισμούς?
8. Κίνα.
>Στα μελλόντικά πλάνα λόγω μεγέθους
9. Λάος (Wattay VTE 700 euros)
>No idea.
10. Φιλιππίνες (Mactan Cebu NOP ~900 euros).
> Ζόρικες ώρες πτήσεις και γενικά νομίζω μας αρέσει καλύτερα Β. Ταιλάνδη ή Β. Βιετναμ.
Μετά από ένα πολυ γρήγορ φιλτράρισμα είμαστε πιο κοντά στoυς 5 πρώτους προορισμούς. Πιο οικονομικοί απ ότι καταλαβαίνω είναι οι 2, 4, 6, 7. Από ασφάλεια? Να ρωτήσουμε και σε ταξιδιωτικά για ατομικά?
Feel free to send your comments or reccomend a new destination
--Ιορδάνης
Κάνω μια λίστα με ότι έχει υποθεί + αεροπορικά μετά από μια γρήγορη χαζο αναζήτηση και κάποια δικα μου σχόλια:
1. Kούβα( Havan. ~750 euros)
2. Ιράν (Τεχεράνη. 500 euros).
>Αγαπάμε Asghar Farhadi και είναι ένας προορισμός που μας κάνει κλικ λόγω πολιτισμού, ιδιαιτεροτήτων και αυθεντικότητας. Υπάρχει όμως ασφάλεια και ειδικά για τις γυναίκες? Τι πρέπει να αποφύγει κανείς?
3. Αιθιοπία
>Για έναν περίεργο λόγο δεν βρήκα πτήσεις. Πρέπει να έχει πολύ ενδιαφέρον. Τι παίζει με την ασφάλεια? Τι activities προτείνετε?
4. Νεπάλ (Κατμαντού. 700 euros)
> Μοιάζει με Ινδία. Έχω καλή αρχική άποψη. Οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία για activities more than welcome.
5. Β. Ταιλάνδη ή Β. Βιετναμ
>Ποιες περιοχές προτείνετε? Είναι ΟΚ για Οκτώβρη?
===============================================================
6. Σρι Λάνκα (Κολόμπο ~700 euros)
>Β. Ταιλάνδη ή Β. Βιετναμ μας έλκουν περισσότερο.
7. Μαυριτανία.
> Νομίζω προτιμάμε Αιθιοπία από Μαυριτανία. Συγκρίνω όμοιους προορισμούς?
8. Κίνα.
>Στα μελλόντικά πλάνα λόγω μεγέθους
9. Λάος (Wattay VTE 700 euros)
>No idea.
10. Φιλιππίνες (Mactan Cebu NOP ~900 euros).
> Ζόρικες ώρες πτήσεις και γενικά νομίζω μας αρέσει καλύτερα Β. Ταιλάνδη ή Β. Βιετναμ.
Μετά από ένα πολυ γρήγορ φιλτράρισμα είμαστε πιο κοντά στoυς 5 πρώτους προορισμούς. Πιο οικονομικοί απ ότι καταλαβαίνω είναι οι 2, 4, 6, 7. Από ασφάλεια? Να ρωτήσουμε και σε ταξιδιωτικά για ατομικά?
Feel free to send your comments or reccomend a new destination
--Ιορδάνης