sourloulou
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λος Αντζελες-Λας Βεγκας
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κινα
αφου θες ταυλανδη να πας ταυλανδη λοιπον!επιλογες υπαρχουν σαφως για πολλα ταξιδια με αυτο το μπατζετ αλλα αφου εχεις καταληξει σε προορισμο εχω να πω πως ο προορισμος αυτος ειναι λιγακι δυσκολο να γινει ατομικα!οποτε πρακτορειο! κατ'εμε παντα!Καλησπέρα σας,
νέο μέλος στο forum κ εχω διαβασει για τα περισσοτερα ταξιδια σας!!
Με αφορμή το ερωτημα του iordanis_83 εχω και εγω μια σχετική ερώτηση για γαμήλιο στην Tαυλάνδη αρχες Οκτωβρίου.
Αρχικά το budget μας είναι γύρω στα 3000 και βαζω μαζι και τα εξοδα μας εκει. Τα πρακτορεία μας προτείνουν Samui 6 μέρες και Σιγκαπούρη 2. Τιμη 1400 περιπου το ατομο... Οπότε γίνεται και υπέρβαση.
Αυτα για να σας κατατοπίσω...
Το ερώτημα μου είναι αν ο καιρός είναι κατάληλλος για Tαυλανδη εκείνη την περίοδο κ συγκεκριμένα για Samui. Σε πολλά sites γράφουν οτι ο καιρός ειναι απαγορευτικός εκείνη την περίοδο... Και εχουμε μπερδευτεί λιγο...
Αν έχετε κάποιο άλλο προορισμό με αυτο το budget να προτείνειτε ...
εγω δε θα πηγαινα σε τετοιες χωρες χωρις πρακτορειο!ευρωπη οκ!
επισης μιας κ συμβαινουν τοσα κ τοσα στον εναεριο χωρο αυτο τον καιρο δες προσεκτικα τις πτησεις κ τις χωρες που διασχιζεις για να φτασεις οπουδηποτε!εχω παραδειγμα φιλης που ενω ηταν φθηνοτερο κατα 100 ευρω το εισιτηριο για λος αντζελες επειδη περνουσε απο μοσχα το αεροπλανο προτιμησε το ακριβοτερο που περνουσε απο λονδινο!μου φανηκε καλη σκεψη κ στη γραφω μιας κ πας στας ανατολας!!!!
η εποχη τωρα....γνωριζω απο συμφορουμιτες (οποτε ριξε μια αναζητηση-ματια κι εσυ) πως Δεκ-Μαρ ειναι η καλυτερη εποχη...βρηκα κ αυτο...
Ταυλανδη:
Κλίμα υγρό τροπικό. Η περίοδος της ζέστης είναι από τον Μάρτιο ως τον Μάιο (27-35 βαθμοί), η περίοδος των βροχών με ζέστη και υγρασία είναι από τον Ιούνιο ως τον Οκτώβριο (24-32 βαθμοί), ενώ η δροσερή περίοδος διαρκεί από τον Νοέμβριο ως τον Φεβρουάριο (18-32 βαθμοί). Στις νότιες και νοτιοανατολικές περιοχές βρέχει από τον Οκτώβιο ως τον Ιανουάριο. Πιθανότητα τυφώνων τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Προφυλαχθείτε από την ελονοσία, τον τύφο, τον παράτυφο, την ηπατίτιδα Α και Β.
Καλύτερη περίοδος επίσκεψης: από τον Δεκέμβριο ως τον Φεβρουάριο.
Last edited: