Προτάσεις για βιβλία

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Έχετε υπόψη σας κάποιο βιβλίο, που εκτυλίσσεται στο Βιετναμ, Ινδοκίνα ή σχετιζεται με αυτά? Δεν θέλω ιστορικό βιβλίο αλλα μυθιστόρημα που να έχει και ιστορικά στοιχεία
O ήσυχος Aμερικανός - Graham Greene (και σε ταινία)
Ο εραστής - Marguerite Duras (και σε ταινία)

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική

vikara

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κένυα
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
1000013259.jpg

Μόλις τελείωσα και την ομιχλη,το 3ο βιβλίο της τριλογίας (και το καλύτερο θεωρώ).
Προτείνω και τα τρία βιβλία μυστηρίου, σε αναγνώστες, που θέλουν να χαθούν στο ισλανδικό τοπίο.
Έχοντας διαβάσει και τα "Εθιμα ταφής", τα οποία θεωρώ την κορυφαία επιλογή βιβλίου για ισλανδοπληκτους, η τριλογία του Γιονασον, κράτησε το ενδιαφέρον μου αμείωτο και με ταξίδεψε και πάλι στον αγαπημένο παγωμένο βορά.

Spark

Member
Μικρή ιστορία του κόσμου - Ernst Gombrich
Ο συγγραφέας καταφέρνει να αφηγηθεί την ιστορία της ανθρωπότητας, από την εποχή του λίθου ως την εποχή της πυρηνικής ενέργειας, σύντομα, περιεκτικά, αλλά και με πειστικό τρόπο.
Το βιβλίο εκδόθηκε για πρώτη φορά στη Βιέννη το 1935. Το 2001, μετά το θάνατο του συγγραφέα, αυτός ο τόμος που είχε κυκλοφορήσει σε εκατοντάδες χιλιάδες αντίτυπα σε ολόκληρο τον κόσμο και είχε ήδη μεταφραστεί σε 21 γλώσσες, ξανακυκλοφόρησε σε μια νέα έκδοση, με διορθώσεις και προσθήκες.
από εκδόσεις Πατάκη..
Και επειδή όταν χαλαρώνω στην ξαπλώστρα δεν γουστάρω να βγάζω τα μάτια μου διαβάζοντας,
ακούω την αφήγηση σε audiobook ;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.824
Μέλη
39.588
Νεότερο μέλος
Stavrosbou