katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Και εγώ το Αμερικανικό ειδύλλιο έχω διαβάσει και μου άρεσε αρκετά.
Αν σου άρεσαν τα δυο προηγούμενα, τότε ναι, κινείται στο ίδιο ύφος.μόνο τώρα τελευταία τον γνώρισα....πράγματι πολλές λεπτομέρειες. τώρα διαβάζω το Ανθρώπινο στίγμα, πριν απ αυτό το Αμερικανικό ειδύλλιο (πιο ευχάριστο μου φάνηκε).
το Παντρεύτηκα ένα κομμουνιστή αξίζει;
Το τρίτο που κατάφερα και τέλειωσα...το Σύνδρομο Πορτνόϊ.μόνο τώρα τελευταία τον γνώρισα....πράγματι πολλές λεπτομέρειες. τώρα διαβάζω το Ανθρώπινο στίγμα, πριν απ αυτό το Αμερικανικό ειδύλλιο (πιο ευχάριστο μου φάνηκε).
το Παντρεύτηκα ένα κομμουνιστή αξίζει;
Το Αυτοχειρες Παρθενοι ουτε εμενα με ενθουσιασε. Γενικά δεν μου κάθεται καλά ο συγκεκριμένος, αλλά νομίζω ότι το Middlesex είναι καλύτερο και αν αξίζει να διαβάσεις κάποιο, είναι αυτό.To Middlesex του Τζέφρυ Ευγενίδη το 'χει διαβάσει κανείς; Διάβασα πέρσι το Αυτόχειρες Παρθένοι του ιδίου αλλά δεν μπορώ να πω πως με ενθουσίασε. Κι έτσι έχω το Middlesex στο ράφι της βιβλιοθήκης και σκονίζεται αλλά δεν μου κάνει κέφι να το αρχίσω...
Κάνε μια περίληψη του τι διάβασες, μήπως βρούμε τον τίτλο. Ή μήπως σου διαφεύγει και το περιεχόμενο του βιβλίου.Αμα σας πω οτι διαβασα ενα βιβλιο που μου χαν δανεισεια αλλα το τελειωσα το επεστρεψα και ποτε δεν μπηκα στον κοπο να διαβασω τον τιτλο. Απλα ηθελα να το πω γιατι τωρα μ' εχει φαει η αγωνια ποιος να 'ναι ο τιτλος...
αυτό μπορεί να γίνει παιχνίδι εδώ στο φόρουμ , είσαστε;;;;;;Κάνε μια περίληψη του τι διάβασες, μήπως βρούμε τον τίτλο. Ή μήπως σου διαφεύγει και το περιεχόμενο του βιβλίου.
Μέσα!αυτό μπορεί να γίνει παιχνίδι εδώ στο φόρουμ , είσαστε;;;;;;
Τιτλος...Βρειτε το βιβλιο που διαβασε ο tripakiasαυτό μπορεί να γίνει παιχνίδι εδώ στο φόρουμ , είσαστε;;;;;;