dmdoc
Member
Επειδή πολλή φασαρία γίνεται για το μαύρο θέατρο (κ μια κ είσαι από Καβάλα)αν δεν σου φτάνουν οι μέρες,μπορείς να το δεις στην Θεσνικη (υπάρχει αντίστοιχο post)
Επειδή πολλή φασαρία γίνεται για το μαύρο θέατρο (κ μια κ είσαι από Καβάλα)αν δεν σου φτάνουν οι μέρες,μπορείς να το δεις στην Θεσνικη (υπάρχει αντίστοιχο post)
Επίσης να πας στο κάστρο της Πράγας στην εκκλησία του Αγίου Βήτου (St. Vitu's Cathedral). Αξίζει και το εσωτερικό της εκκλησίας αλλά και να ανέβεις στον πύργο της για να απολαύσεις μαγευτική θέα της πόλης (βέβαια πρέπει να ανέβεις μία κυκλική σκάλα με 287 υπέρστενα σκαλιά, αλλά αξίζει). Επιπλέον αν σου αρέσει η κλασσική μουσική θα άξιζε να πας σε ένα από τα πολλά κονσέρτα που θα δεις να διαφημίζουν. Συνήθως γίνονται σε εκκλησίες, παλιά αρχοντικά ή το δημαρχείο.
Θα το κάνουμε σίγουρα! Εδώ φάγαμε από τα βρώμικα της Κωνσταντινούπολης, της Τυνησίας, Μαλαισίας κλπ...Λοιπόν καλά τα εστιατόρια, καλό φαγητό & καλές τιμές (τουλάχιστον όταν πήγα εγώ).
Ομως φίλε hariskar να φάς οπωσδήποτε λουκάνικα από τους πλανόδιους στο δρόμο (τα βρώμικα που λέμε εδώ στη Θεσ/νίκη).
Είναι γευστικότατα, πάρε και μια μπύρα krucovice, κάτσε σε καμιά πλατεία και θα με θυμηθείς!
Καλά να περάσεις!
U PAVOUKA λέγεται και είχαμε περάσει πολύ ωραία. Εγώ και μια κοπέλα που έχουμε ένα θέμα με τα φίδια το είπαμε στον υπεύθυνο και λίγο πριν βγάλουν τα φίδια μας είπανε και βγήκαμε για λίγο έξω απ' το μαγαζί. Επίσης παίζουν πολύ ωραία μουσική.Φίλε HARISKAR συγχαρητήρια για την επιλογή σου.....και ασε κάποιον να λέει!!!! Έχω να σου προτείνω ένα μαγαζί πάρα πολύ καλό. Βρίσκεται με το που μπαίνεις στην Παλιά Πόλη από τον Πύργο της πυρίτιδας το πρώτο στενό δεξιά...!Μην με ρωτήσεις όνομα γιατί απλά δεν θυμάμαι. Είναι μεσαίωνας όλο το σκηνικό του μαγαζιού με χορεύτριες, ιππότες, φίδια, φωτιές και γενικά ένα πολύ ωραίο θέαμα! Ξεκινάει στις 8 και τελειώνει στις 11 το βράδυ. Σου βάζουν συνέχεια φαγητό(μην φάτε καθόλου πριν αν πάτε)και 2 ποτά! Κοστίζει λίγο και πρέπει να κλείσετε τραπέζι από το μεσημέρι ή από το προηγούμενο βράδυ.1000 κορώνες/άτομο=40ευρώ! Ρώτα στο ξενοδοχείο θα ξέρουν!!!
Ομως φίλε hariskar να φάς οπωσδήποτε λουκάνικα από τους πλανόδιους στο δρόμο (τα βρώμικα που λέμε εδώ στη Θεσ/νίκη).
Είναι γευστικότατα, πάρε και μια μπύρα krucovice, κάτσε σε καμιά πλατεία και θα με θυμηθείς!
ακόμα κορωνες ειναι το νόμισμα της τσεχίας ..Τι μου θυμησατε τωρα, ειχα παει γαμηλιο ταξιδι στην Πραγα (Δεκεμβρη), εποχη κορωνας, ητοι 2003.
τετοια γράφε και θα αρχίσουν παλι να τα χωνουν οι υπόλοιποι περι tοurist trap και κτλ..Επισης η βολτα στο καστρο και συγκεκριμενα στο δρομο των Αλχημιστων, με τα μικρα σπιτακια και ενα μουσειο με κερινα ομοιωματα
Κανείς δεν αμφισβήτησε τις μεγάλες μερίδες και στα τουριστικά μέρη, ούτε τις τιμές ή την αφθονία της μπύρας.το φαγητο τους και οι μερίδες τους παντου ειναι πλουσιες ακόμα και στα πιο τουριστικά μαγαζία .
οσο αφορα τις μπύρες με 30czk δηλαδη 1ευρώ περίπου το 1/2 λίτρο μπύρα ποτήρι ειναι κατι που δεν λειπει απο το τραπέζι και αν καποιος παει και καλοκαιρι η δροσερη μπυρα πινετε αντι για νερο
:xmas_biggrin::xmas_biggrin::xmas_biggrin: