latina
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ??
- Ταξίδι-Όνειρο
- κούβα και ινδία
σε πεισαμε λοιπον???ε, επεσες σε επαγγελματιες, σιγα μην μας ξεφευγες!!!Latina μου ψήθηκα πολύ με τις περιγραφές σου για Πόρο. Το ίδιο και με τις δικές σου dik-7. Πλέον φαίνεται να καταλήγω προς τα εκεί. Είχα ξαναπάει μικρός με γονείς και τις θυμάμαι τις παραλίες που λέτε. Και φυσικά τότε δεν είχα και τη δυνατότητα για ψάξιμο μόνος μου. Anny και Ερση ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες αλλά η Άνδρος νομίζω χάνει στο ότι απαιτεί και αυτοκίνητο που θα ανεβάσει το κόστος. Ίσως άλλη φορά. Στον Πόρο με μια γουρούνα νομίζω θα τη βγάλουμε άνετα. Εξάλλου είναι πολύ πιο μικρό νησί. Είναι και πιο κοντά.
Στον Πόρο πού να μείνω; Λιμάνι, Κανάλι, Ασκέλι, Νεώριο ίσως; Να εμπιστευτώ το booking.com;
στον πορο με μια γουρουνα θα ειναι τελεια!!οι αποστασεις ειναι μικρες και οι δρομοι ειναι καλοι!δεν θα εχετε προβλημα!!
για διαμονη προτεινω ασκελι, εγω εκει μενω παντα!!
απεφυγε αν μπορεις το λιμανι!!
εγω εχω μεινει αρκετες φορες στην νεα αιγλη στο ασκελι, αλλα φετος λεω να την αλλαξω!!η θεα απο τα δωματια ειναι ολα τα λεφτα(γιαυτο εχω μεινει και αρκετες φορες εκει), αλλα τα καπη που κοβουν βολτες μεσα και εξω απο το ξενοδοχειο δεν παλευονται!
κοιταξε καλυτερα για ενοικιαζομενα δωματια!!πρεπει να υπαρχουν πολλα καινουργια!!και αν βρεις κατι καλο, δωσε τα φωτα σου και σε εμενα!!!τον ιουλη θα κανω οπωσδηποτε το περασμα μου απο το νησι!!!