• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Προσωρινή φύλαξη αποσκευών στην Πίζα και μετακινήσεις

georgeant

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip B. Αμερική
Η τρενιταλια δέχεται ελληνική κάρτα στο γκισέ και νομίζω πως η τιμή είναι φιξ είτε την κλείσεις στο ίντερνετ είτε όχι.

Από Φλωρεντία για Πίζα τα λεωφορεία της Terravision και της Autostradale δεν σταματάνε στον centrale αλλά πάνε μόνο στο αεροδρόμιο και από εκεί με το λεωφορείο Lam Rossa σταματάς ώπου θες.

Επίσης στη Σιένα ο ''σταθμός'' λεωφορείων είναι 3 πεζούλια, αν μπορώ να το πω έτσι και τα εισιτήρια τα βγάζεις από κάτω από την πλατεία Gramsci, οπότε το νου σας να δείτε τα σκαλιά ή το ανσασερ.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Χμμμ μήπως τότε βολεύει καλύτερα το τραίνο εφόσον πρέπει να πάμε στον Centrale να αφήσουμε κάποια πράγματα για λίγες ώρες (θα βολτάρουμε στην Πίζα μέχρι το απόγευμα που πετάμε για Αθήνα); Τι μου προτείνεις; Η σχέση τιμής/διάρκειας λεωφορείων με τραίνων έχει μεγάλη διαφορά;

paefstra

Member
Το λεωφορείο της Terravision στοιχίζει 5 ευρώ και κάνει 1 ώρα.Δεν είδα για τρένο.

jimp

Member
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Χμμμ μήπως τότε βολεύει καλύτερα το τραίνο εφόσον πρέπει να πάμε στον Centrale να αφήσουμε κάποια πράγματα για λίγες ώρες (θα βολτάρουμε στην Πίζα μέχρι το απόγευμα που πετάμε για Αθήνα); Τι μου προτείνεις; Η σχέση τιμής/διάρκειας λεωφορείων με τραίνων έχει μεγάλη διαφορά;
Για centrale πάρε τρένο καλύτερα απλά πρόσεξε γιατί ορισμένα κάνουν και γύρω στη μιάμιση ώρα.
Το λεωφορείο κάνει γύρω στη μία ώρα και 5/10 λεπτά και κοστίζει 5 ευρώ και από εκεί το εισιτήριο, από το αυτόματο μηχάνημα δίπλα από τη στάση, έχει 1.20(από τον οδηγό έχει 2 ευρώ) και σε 5 λεπτά είσια στο σταθμό των τρένων, άντε το πολύ 10.

paefstra

Member
Για κάποιο λόγο πίστευα οτι στο αεροδρόμιο έχει lockers για αποσκευές. Μου φαίνεται καλύτερα να έκλεινα τρένο. Κι εμείς θα μείνουμε ΠΙζα κανένα 4ωρο.
Edit: Έχει, απο χρυσάφι μαλλον. 7 ευρώ η αποσκευή.

georgeant

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip B. Αμερική
Για κάποιο λόγο πίστευα οτι στο αεροδρόμιο έχει lockers για αποσκευές. Μου φαίνεται καλύτερα να έκλεινα τρένο. Κι εμείς θα μείνουμε ΠΙζα κανένα 4ωρο.
Δεν έχει στο αεροδρόμιο... Από οτι μου είπαν σε αυτο το topic (αν δεις τις πρώτες απαντήσεις θα καταλάβεις) έχει στον centrale μόνο...

paefstra

Member
Δεν είπαν οτι δεν έχει. Έχει αλλά με 7 ευρώ την αποςκευη δε λεει να προτιμήσει κανείς του αεροδρομίου.

georgeant

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip B. Αμερική
Καλημέρα και πάλι παιδιά, προσπαθώ να κλείσω οnline απο το site της Trenitalia το εισιτήριο για το τραίνο απο Φλωρεντία για Πίζα 31/8 και για κάποιο λόγο δεν μπορείς να κάνεις αγορά. Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει; Ευχαριστώ.

jimp

Member
Καλημέρα και πάλι παιδιά, προσπαθώ να κλείσω οnline απο το site της Trenitalia το εισιτήριο για το τραίνο απο Φλωρεντία για Πίζα 31/8 και για κάποιο λόγο δεν μπορείς να κάνεις αγορά. Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει; Ευχαριστώ.
Μία εβδομάδα νωρίτερα μπορείς να το κλείσεις, δεν ''ανοίγει'' νωρίτερα.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom