• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προσωπικά Άλμπουμ Μελών

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Εύγε, capo, και 'έμπαινε'! Πολύ σωστά!

υ.γ. Πολύ λογική επίσης κι η πρόταση της σκιουρίνας. Για να το σκεφτούμε...

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
εγώ δεν συμφωνώ μόνο για τους φίλους ...πολύ γκετοποίηση θα πέσει...ολα τα μέλη ειναι οκ!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
δευκ,πως θα σου φαινοταν το προσωπικο αλμπουμ να το εβλεπαν μονο φιλοι?
Καλό αλλά δυστυχώς θέλει πολύ περισσότερη δουλειά, και αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα στη λίστα να γίνουν μπροστά από αυτό. Αλλά είναι σημειωμένο :)

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
ρενατα υπαρχουν ενεργα δεν θυμαμαι 500-600 μελη(δοξα το θεο καλα παμε) δεν μπορω να εκφρασω αποψη οτι ειναι οκ ολοι τους,εσας που σας διαβαζω καθημερινα ναι ,ξερω οτι ειστε οκ.
τελοσπαντων ξερω δευκ ,οτι προσπαθεις για το καλυτερο κ σευχαριστουμε,συνεχισε την καλη δουλεια!:clap:

gmavro75

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ταξίδι στο χρόνο
Και εγώ προσωπικά νοιώθω αρκετα "ασφαλής" με το να βλέπουν όλα τα μέλη και όχι μόνο οι φίλοι και το προτιμώ. Πάντως αν κάποιοι επιμένουν σε άλμπουμ για φίλους μόνο αυτό καλό θα ήταν να είναι επιλογή αναμεσα σε δυο κτηγορίες privacy (να διαλέγεις αν θες να βλέπουν όλα τα μέλη ή μόνο οι φίλοι). Αν είναι φυσικά εφικτό κάτι τέτοιο...

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
μμμμ,καλο κ αυτο!

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
παιδια, πιστευω οτι ναι μεν ειναι προσωπικες φωτο, αλλα δεν ειναι "τοσο" προσωπικες ωστε να θελουν τοσο κλειδωμα. αφηστε το οπως ειναι (η γνωμη μου), γιατι με τον περιορισμο των φιλων, οπως ειπωθηκε κιολας, θα ειναι σαν υπογκρουπ-γκετο. Αλλωστε οι το σαιτ ειναι ταξιδιωτικό και οχι...facebook....

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
όντως ρε παιδιά, facebook το κάνουμε σιγά σιγά εδώ μέσα. Αν είναι να βάλεις ΤΟΣΟ προσωπικές φωτογραφίες καλύτερα βάλτες στο facebook και κάνε εκεί φίλους σου τα μέλη του forum! Από την άλλη αν είναι τόσο προσωπικές, δεν έχουν θέση καν στο internet!! Γι'αυτό υπάρχουν και τα e-mail!! Στο κάτω κάτω γιατί το travelstories να φιλοξενεί προσωπικές φωτογραφίες του κάθε χρήστη αν δεν είναι για χρήση στο travelstories; :rolleyes:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
όντως ρε παιδιά, facebook το κάνουμε σιγά σιγά εδώ μέσα. Αν είναι να βάλεις ΤΟΣΟ προσωπικές φωτογραφίες καλύτερα βάλτες στο facebook και κάνε εκεί φίλους σου τα μέλη του forum! Από την άλλη αν είναι τόσο προσωπικές, δεν έχουν θέση καν στο internet!! Γι'αυτό υπάρχουν και τα e-mail!! Στο κάτω κάτω γιατί το travelstories να φιλοξενεί προσωπικές φωτογραφίες του κάθε χρήστη αν δεν είναι για χρήση στο travelstories; :rolleyes:
agree my friend!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μην το κουράζουμε παιδιά!! ΔΕΝ υφίσταται αυτή τη στιγμή θέμα τέτοιο για τα άλμπουμ, σας είπα ότι χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά. Αν κάποια στιγμή τεθεί ως θέμα το συζητάμε.

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Πολύ καλό!:clap::clap::clap:
Κρίμα που έγινε αφού πρώτα αφαίρεσα τις φώτο μου! :(

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Εμένα τώρα τι θα μου πείτε αν σας πω ότι δεν κατάλαβα ποια είναι η διαφορά των προσωπικών άλμπουμ, από το άλμπουμ που δημοσίευσα φωτογραφίες από το ταξίδι μου στην Ολλανδία για παράδειγμα; Σαν τι μετράνε αυτές; Ή μπαίνουν συγχρόνως και στο κεντρικό Άλμπουμ και στο προσωπικό μου;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom