• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προσφορα Olympic 60.000 θεσεις εως 19 Φεβρουαριου

Traveller

Member
Εισαι σίγουρος οτι απαγορεύεται από κάποιο νόμο ή απόφαση να πετάξει οποιαδήποτε εταιρεία σε όποιο προορισμό θέλει??
Άντε πάλι τα ίδια... ναι είμαστε σίγουροι... γιαυτό γίνεται διαγωνισμός για τα άγονα... εκεί πετάει όποιος τον κερδίσει και μόνο αυτός... και για να τον κερδίσει και να πάρει το χρήμα από τα άγονα πρέπει να πετάει χειμώνα καλοκαίρι και να προσφέρει συγκεκριμένο αριθμό θέσεων...

ΤΑ ΑΓΟΝΑ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ...

Και αυτό βέβαια είναι σωστότατο γιατί πχ. η Σκιάθος το καλοκαίρι μπορεί να γεμίζει και τρεις πτήσεις την ημέρα αλλά τον χειμώνα ούτε τρεις την εβδομάδα... μπορεί λοιπόν να βγουν δέκα πονηροί και να πετάνε συνέχεια για εκεί το καλοκαίρι και τον χειμώνα να την κάνουν με ελαφρά...

fotast

Member
Φυσικά έχεις δίκιο.Νόμιζα οτι μιλούσε για μονοπώλια σε οποιαδήποτε γραμμή και όχι μόνον στα άγονα.Λάθος μου.

manelaki

Member
Εκλεισα πριν κανα δυο μερες αεροπορικα Γιαννενα-Αθηνα με τη προσφορα της Ολυμπιακης για εσωτερικο. Τα εκλεισα απ'το travelpalnet24, χρειαζεται να εχω κατι αλλο στο αεροδρομιο εκτος απο την επιβεβαιωση που μου σταλθηκε απο το travelplanet24; Θυμαμαι οτι οταν ειχα παει Αλεξανδρουπολη με την Αιγαιου ειχα εισιτηριο κανονικα τυπωμενο απ'το ταξιδιωτικο γραφειο απ'το οποιο ειχα κλεισει τα εισιτηρια.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
δε θες τίποτα τυπωμένο...
απλά πας στο check in με την ταυτότητα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη