fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ε ρε να'μουν Αθηναία ...
Τα κλεισες??3 ευρουλάκια για Άμστερνταμ το Μάρτη, μας τα τρώνε βέβαια όλα οι φόροι, γύρω στα 130 αλλά αν κάτσει, δε το αφήνεις έτσι, τ' αφήνεις;
Όχι ακόμη, το ψήνω όμως να σου την αλήθεια. Δυο με κρατάνε. Η bachata στο Μιλάνο και ο Κόμης που δεν έχω μιλήσει ακόμη.
Παιδιά διαβάσετε το παρακάτω και σοκαριστείτε όπως και εγώ! Έτσι θα καταλάβεις φίλη heraklion γιατίοι τιμές ανεβοκατεβαίναν. Απο ότι φαινεται είναι πολιτική (όχι νόμιμη θα έλεγα) αεροπορικών εταιριών που μέσω των cookies σου εντοπίζουν ότι έχεις ξανακοιτάξει στο σαιτ τους για εισητήρια και ανεβάζουν τις τιμές έτσι ώστε να αγχωθείς και να τα κλείσεις προτού ανέβουν και άλλο! Αυτό είδα κάνει και η ryanair όποτε αν θέλετε να έχετε σίγουρα κανονικές τιμές απλά κάνετε delete το history σας και τα cookies σας και θα σας εμφανιστούν οι τιμές όπως πρέπει να είναι. Δεν πορώ να πω με σιγουριά για την ολυμπιακή αλλά η ryanair τ κάνει στανταρΕγώ έκλεισα για φίλο από Κάιρο για Αθήνα, με την προηγούμενη προσφορά της Ολυμπιακής στις 8/10 με 65,50 ευρώ, απλά η προσφορά έμπαινε και έβγαινε, δηλαδή το πρωί δεν υπήρχε και έβγαινε τα μεσάνυχτα,την παρακολουθούσα για 3 ημέρες και γινόταν αυτό το πράγμα.
Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν αποκλείεται να συμβαίνει αυτό, το ψάξαμε μαζί και την βρίσκαμε 150 ευρώ. Μετά απο 2 ώρες την ξαναβρήκα στα 65,50 όπου και την έκλεισα.
Αυτό που κατάλαβα είναι οτι πρέπει να μπαίνεις συνέχεια να ψάχνεις τις ιδιες ημερομηνίες ξανά και ξανά.
δεν το βρισκω απιθανο να χρησιμοποιουν αυτο το κολπο....:roll:Παιδιά διαβάσετε το παρακάτω και σοκαριστείτε όπως και εγώ! Έτσι θα καταλάβεις φίλη heraklion γιατίοι τιμές ανεβοκατεβαίναν. Απο ότι φαινεται είναι πολιτική (όχι νόμιμη θα έλεγα) αεροπορικών εταιριών που μέσω των cookies σου εντοπίζουν ότι έχεις ξανακοιτάξει στο σαιτ τους για εισητήρια και ανεβάζουν τις τιμές έτσι ώστε να αγχωθείς και να τα κλείσεις προτού ανέβουν και άλλο! Αυτό είδα κάνει και η ryanair όποτε αν θέλετε να έχετε σίγουρα κανονικές τιμές απλά κάνετε delete το history σας και τα cookies σας και θα σας εμφανιστούν οι τιμές όπως πρέπει να είναι. Δεν πορώ να πω με σιγουριά για την ολυμπιακή αλλά η ryanair τ κάνει στανταρ
Save money on Ryanair fares by… deleting your cookies? | BitterWallet