18 Οκτωβρίου 2011 #13 dimitrak Member Μηνύματα 1.301 Likes 501 Επόμενο Ταξίδι ???? Ταξίδι-Όνειρο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ OLYMPIC AIR Παιδια τα βγαλαν στη φορα...γιουριαααα
18 Οκτωβρίου 2011 #14 klaire Member Μηνύματα 76 Likes 24 Επόμενο Ταξίδι Κωνσταντινούπολη Ταξίδι-Όνειρο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Πανικος θα γινει
18 Οκτωβρίου 2011 #15 dimitrak Member Μηνύματα 1.301 Likes 501 Επόμενο Ταξίδι ???? Ταξίδι-Όνειρο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 65 για να καταλαβω εχει μονο κωνσταντινουπολη κ βουκουρεστι?
18 Οκτωβρίου 2011 #16 klaire Member Μηνύματα 76 Likes 24 Επόμενο Ταξίδι Κωνσταντινούπολη Ταξίδι-Όνειρο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Αλεξανδρουπολη,Λαρνακα ειναι αυτα που εχω βρει εγω,για Μαδριτη τιποτα
18 Οκτωβρίου 2011 #17 panpan Member Μηνύματα 7.052 Likes 28.414 Borealis said: Για που βρήκες? εμένα μου βγάζει Θεσσαλονίκη- Βαρκελώνη σχεδον 400 ευρώ!!! κλικ για όλη την παράθεση... εχει η ολυμπιακη Βαρκελωνη ? απο ποτε?
Borealis said: Για που βρήκες? εμένα μου βγάζει Θεσσαλονίκη- Βαρκελώνη σχεδον 400 ευρώ!!! κλικ για όλη την παράθεση... εχει η ολυμπιακη Βαρκελωνη ? απο ποτε?
18 Οκτωβρίου 2011 #18 dimitrak Member Μηνύματα 1.301 Likes 501 Επόμενο Ταξίδι ???? Ταξίδι-Όνειρο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ παιδια Μαδριτη,Βαρκελωνη ειναι απο την αιγαιου...κοιταχτε βαλκανια κ αμστερνταμ...εχει μεχρι αρχες απριλη και χριστουγεννα μεσα!!!!!!!!!!
παιδια Μαδριτη,Βαρκελωνη ειναι απο την αιγαιου...κοιταχτε βαλκανια κ αμστερνταμ...εχει μεχρι αρχες απριλη και χριστουγεννα μεσα!!!!!!!!!!
18 Οκτωβρίου 2011 #19 Borealis Member Μηνύματα 3.817 Likes 7.707 panpan said: εχει η ολυμπιακη Βαρκελωνη ? απο ποτε? κλικ για όλη την παράθεση... Γιατί δεν ρωτάς την ίδια που το δίνει? δεν έχω αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις της.
panpan said: εχει η ολυμπιακη Βαρκελωνη ? απο ποτε? κλικ για όλη την παράθεση... Γιατί δεν ρωτάς την ίδια που το δίνει? δεν έχω αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις της.
18 Οκτωβρίου 2011 #20 Vivianaki Member Μηνύματα 292 Likes 45 Ταξίδι-Όνειρο Πραγματοποιήθηκε :D Μια ρωμη ζηταγα να παω κ την βγαζει ακριβα!!Μονο Κωνσταντινουπολη κ Βουκουρεστι με 2 ευρω
18 Οκτωβρίου 2011 #21 panpan Member Μηνύματα 7.052 Likes 28.414 Borealis said: Γιατί δεν ρωτάς την ίδια που το δίνει? δεν έχω αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις της. κλικ για όλη την παράθεση... ναι το ειδα και ειναι απο τηv Aegean ευχαριστω για την απαντηση
Borealis said: Γιατί δεν ρωτάς την ίδια που το δίνει? δεν έχω αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις της. κλικ για όλη την παράθεση... ναι το ειδα και ειναι απο τηv Aegean ευχαριστω για την απαντηση
18 Οκτωβρίου 2011 #22 ThanasisU2 Member Μηνύματα 3.469 Likes 3.438 Επόμενο Ταξίδι Brno Ταξίδι-Όνειρο RTW ΑΦΟΥ Η ΟΑ ΔΕ ΠΕΤΑΕΙ ΡΩΜΗ!
18 Οκτωβρίου 2011 #23 Vivianaki Member Μηνύματα 292 Likes 45 Ταξίδι-Όνειρο Πραγματοποιήθηκε :D Πετάει και παραπετάει (τουλάχιστον έτσι λέει εδώ)και το έχει 257 ευρώ για τέλος Ιανουαριου, και όχι 2 ευρω!
Πετάει και παραπετάει (τουλάχιστον έτσι λέει εδώ)και το έχει 257 ευρώ για τέλος Ιανουαριου, και όχι 2 ευρω!
18 Οκτωβρίου 2011 #24 panpan Member Μηνύματα 7.052 Likes 28.414 Vivianaki said: Πετάει και παραπετάει (τουλάχιστον έτσι λέει εδώ)και το έχει 257 ευρώ για τέλος Ιανουαριου, και όχι 2 ευρω! κλικ για όλη την παράθεση... αν βαλεις το βελακι πανω στον αριθμο πτησης θα σου πει οτι πεταει με την Aegean. προφανως η προσφορα ειναι μονο για τις δικες της πτησεις
Vivianaki said: Πετάει και παραπετάει (τουλάχιστον έτσι λέει εδώ)και το έχει 257 ευρώ για τέλος Ιανουαριου, και όχι 2 ευρω! κλικ για όλη την παράθεση... αν βαλεις το βελακι πανω στον αριθμο πτησης θα σου πει οτι πεταει με την Aegean. προφανως η προσφορα ειναι μονο για τις δικες της πτησεις