• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προσφορές Singapore Airlines

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Μου εξηγείτε πώς γίνεται και ενώ βγάζει διαθεσιμότητα για τις ημέρες που θέλω, κι ενώ μου επιτρέπει να συμπληρώσω στοιχεία επιβατών, αριθμό κάρτας κλπ κλπ, όταν επιτέλους φτάνω και πατάω 'πληρωμή', να με ενημερώνει πως δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις???? :roll:

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
ειχα κι εγω κι ενα θεμα με την emirates και το site της... στο τελος δεν ολοκληρωνοταν η πληρωμη...

και οταν τους πηρα τηλεφωνο, μου ειπανε οτι δε γινεται να κλεισω με την ιδια καρτα πανω απο ενα εισιτηριο :shock:, κι ετσι ξανακαναμε την κρατηση (αυτη τη φορα τηλεφωνικα :roll:)

δεν ξερω αν συμβαινει κατι τετοιο και με την singapore, αλλά αν συνεχίζεις να έχεις πρόβλημα, δοκίμασε να πάρεις και τηλέφωνο... ξερω γω?

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Θα δοκιμάσω...στο μεταξύ έχω κάνει όλους τους δυνατούς συνδυασμούς πτήσεων και τιμών.............

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Ωραία.................Τηλεφωνικά, η ομολογουμένως ευγενέστατη εκπρόσωπος της εταιρείας επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν θέσεις στις πτήσεις που με ενδιαφέρουν, αδυνατεί, όμως, να προχωρήσει σε κλείσιμο...πρέπει να το κάνω μέσω ίντερνετ.....άντε να δούμε..........

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
τα ίδια...καμιά ιδέα, κανείς????:roll::roll::roll:

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
κλεισε με δυο διαφορετικες καρτες,μπορει να το παρει.

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
αυτό με τις 2 κάρτες είναι μια σκέψη, διαφορετικά επέμενε στο τηλέφωνο ότι αδυνατείς να κλείσεις μέσω internet!

δεν μπορεί να μην έχουν προβλέψει άλλο τρόπο! :roll:

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
τα ίδια...καμιά ιδέα, κανείς????:roll::roll::roll:
Πες τους να σου δωσουν αριθμο τραπεζικου λογαριασμου να κανεις καταθεση το ποσον των εισητηριων.

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Πες τους να σου δωσουν αριθμο τραπεζικου λογαριασμου να κανεις καταθεση το ποσον των εισητηριων.

βρε βρε καλως το ξενο απο τα ... ξενα !!!:clap:
εντυπωσεις ;

Ροζα ,επεμενε στο τηλεφωνο ,δεν εχει λογικη να μην σου κλεινουν τηλεφωνικα ...:roll:

GTS

Member
Έλειπες?? Πού ήσουν και έλεγα "που'ναι ο ξένος να του βγουν τα μάτια με την Singapore"

Πες μου ότι ήσουν πάλι Ασία...

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Έλειπες?? Πού ήσουν και έλεγα "που'ναι ο ξένος να του βγουν τα μάτια με την Singapore"

Πες μου ότι ήσουν πάλι Ασία...

Μπα ,μας τον χαλασανε οι Ευρωπαιοι :haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος