• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προσφορές Singapore Airlines

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
:clap:Καλως σας βρηκα φιλαρακια:clap:
Η Βαρκελωνη ειναι μια πολη που αγαπαει τους κατοικους της-με 2 λογια-
SUPER!!!

Παντως ολες οι αεροπορικες εταιριες δινουν και αρ.λογαριασμου για καταθεσεις χρηματων,αν υπαρχει προβλημα με τις πιστωτικες.

GTS

Member
:clap:Καλως σας βρηκα φιλαρακια:clap:
Η Βαρκελωνη ειναι μια πολη που αγαπαει τους κατοικους της-με 2 λογια-
SUPER!!!

Παντως ολες οι αεροπορικες εταιριες δινουν και αρ.λογαριασμου για καταθεσεις χρηματων,αν υπαρχει προβλημα με τις πιστωτικες.
Ποια Βαρκελώνη?????? Με 660 κάτι πας Auckland και μετά τα Cook είναι κοντά.....αν δεν είχα τη Μποτσουάνα xenos θα......θα......

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Ποια Βαρκελώνη?????? Με 660 κάτι πας Auckland και μετά τα Cook είναι κοντά.....αν δεν είχα τη Μποτσουάνα xenos θα......θα......
Αστα GTS παραστρατησα:haha: αλλα θα συμμορφωθω στο επομενο.......
Αθηνα- Βιετναμ γυρω στα 500 ευρω με emirates και air asia.:airplane::airplane:
TA KAΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

Head_cf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει....
Αστα GTS παραστρατησα:haha: αλλα θα συμμορφωθω στο επομενο.......
Αθηνα- Βιετναμ γυρω στα 500 ευρω με emirates και air asia.:airplane::airplane:
TA KAΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

Ακομα καλύτερα....460 με την Singapore ...Athens -Hanoi...Θα μου γυρισει..:cool:

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Παιδιά, ευχαριστώ...έχω δοκιμάσει με τρεις διαφορετικές πιστωτικές και τίποτα...το πρόβλημα δεν είναι η πιστωτική, αλλά δεν ξέρω τι είναι. Αύριο που θα ανοιξουν τα γραφεία θα τους ξαναπάρω, παρόλο που σήμερα το μεσημέρι ήταν κατηγορηματικοί: η προσφορά είναι μόνο μέσω ίντερνετ....
(δεν είναι η μέρα μου να βγάλω εισιτήρια κανενός είδους σήμερα...)

Head_cf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει....
Παιδες μηπως ξερετε αυτα τα εισιτηρια τι restrictions εχουνε;; για ακυρωση ..για αλλαγη ονοματος;; κτλ...

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Παιδες μηπως ξερετε αυτα τα εισιτηρια τι restrictions εχουνε;; για ακυρωση ..για αλλαγη ονοματος;; κτλ...
Είναι πλήρως non refundable.............Αλλά...what the heck? Με 460 ευρώ, αξίζει το ρίσκο....

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Rosa, μην πτοείσαι...Αύριο θα είναι η τυχερή σου μέρα...;)
Λες...???? Έχω 'γανιάσει' από χτες το βράδυ.............

Renata, τώρα που γύρισες, heeeeeelp!!!!! H Γιανγκόν περιμένει κι εγώ είμαι εδώ!!!:shock:

Head_cf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει....
Είναι πλήρως non refundable.............Αλλά...what the heck? Με 460 ευρώ, αξίζει το ρίσκο....
Ναι..οκ..συμφωνω..και αφου παιρνεις πισω τους φόρους (η κάποιους απο αυτους)..το fare ειναι μονο 240... :shock: απλα παρατήρησα οτι με ?20 παραπάνω αγοράζεις το semi-restricted..το οποιο μπορει να σου επιστρέφει και ενα ποσο απο το fare...ισως συμφέρει .....για αλλαγή ονόματος;;;; τι λέτε...γιατι θέλω να κλεισω δυο...τώρα με ποιον θα πάω...βλέπουμε..!! :p:p

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα