• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προσφορές ryanair με 9,99 ευρώ το Φεβρουάριο!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
Η προσφορά παρατάθηκε τελικά μέχρι Πέμπτη μεσάνυχτα. Υπάρχουν αρκετά φθηνά εισιτήρια (8-12 ευρώ) αλλά για πτήσεις Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη μέσα στο Φεβρουάριο.
(θα βγεί βέβαια προσφορά και για Μάρτιο, όπως μας συνηθιζει η ryanair...)

getxowoman

Member
Η προσφορά παρατάθηκε τελικά μέχρι Πέμπτη μεσάνυχτα. Υπάρχουν αρκετά φθηνά εισιτήρια (8-12 ευρώ) αλλά για πτήσεις Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη μέσα στο Φεβρουάριο.
Ποια πεμπτη; Μπορεις να βαλεις ημερομηνια;

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
Ποια πεμπτη; Μπορεις να βαλεις ημερομηνια;
Οι προσφορές αυτές ίσχυαν για μεσοβδόμαδα Τρ Τε Πε και παρατάθηκαν μέχρι Πέμπτη 13.01.2011, δηλ. μέχρι χθες. Αν δεν πρόλαβες, περίμενε την επόμενη προσφορά, δεν θα αργήσει!

getxowoman

Member
Οι προσφορές αυτές ίσχυαν για μεσοβδόμαδα Τρ Τε Πε και παρατάθηκαν μέχρι Πέμπτη 13.01.2011, δηλ. μέχρι χθες. Αν δεν πρόλαβες, περίμενε την επόμενη προσφορά, δεν θα αργήσει!

Λοιπον οταν βαζουμε τετοιες πληροφοριες ΠΡΕΠΕΙ να δινουμε και τις ημερομηνιες, να μη ψαχνομαστε.

Δεν εχασα και τιποτα, δεν με ενδιαφερει η συγκεκριμενη εταιρεια.

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Το συγκεκριμένο ποστ το έστειλες χτες (Πέμπτη, 13/1/2011)
στις 23:51, ενημερώνοντας ότι η προσφορά παρατείνεται ως χτες (Πέμπτη 13/1/2011) τα μεσάνυχτα...:roll:

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
Το συγκεκριμένο ποστ το έστειλες χτες (Πέμπτη, 13/1/2011)
στις 23:51, ενημερώνοντας ότι η προσφορά παρατείνεται ως χτες (Πέμπτη 13/1/2011) τα μεσάνυχτα...:roll:
Ναι γιατί χτες το βράδυ έκλεισα το εισιτήριο-τζάμπα Ρόδο-Ρώμη (24 ευρώ πάνε-έλα) και είδα ότι όντως υπάρχει παράταση της προσφοράς. Και την έβαλα στο σάιτ για ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων (ϊσως ξαναϋπάρξει παράταση θέλω να πω...). Αν δεν έχει σύνδεση ryanair η πόλη σας δεν σας φταίω εγώ!!!

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Ναι γιατί χτες το βράδυ έκλεισα το εισιτήριο-τζάμπα Ρόδο-Ρώμη (24 ευρώ πάνε-έλα) και είδα ότι όντως υπάρχει παράταση της προσφοράς. Και την έβαλα στο σάιτ για ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων (ϊσως ξαναϋπάρξει παράταση θέλω να πω...). Αν δεν έχει σύνδεση ryanair η πόλη σας δεν σας φταίω εγώ!!!
Peter, σύνελθε και προσπάθησε να σκεφτείς λίγο λογικά, με βάση το πώς σκέφτεται ο υπόλοιπος κόσμος και όχι οι εγκάθετοι της ryan.
Το πρόβλημά μου δεν είναι ότι η πόλη μου δεν έχει σύνδεση με τη ρυαν.
Το πρόβλημα είναι ότι ανάρτησες προσφορά στις 23:51 που έληγε στις 00:00.
Δηλαδή, ακόμα και αν κάποιος είναι συνδεδεμένος συνέχεια με το σάιτ και είδε το ποστ σου μόλις το ανάρτησες, είχε μόλις 9 λεπτά να κανονίσει το ταξίδι του.

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
Ε δεν θα κοιτάω και το ρολόι μου, εγώ πάντως πρόλαβα και έκλεισα χθες εισιτήριο. Η αξία της δημοσίευσης είναι ότι επιβεβαιώνεται μια παράταση προσφοράς. Μιας πραγματικής προσφοράς που σέβεται το πορτοφόλι μας. Και αυτό μπορεί να ξανασυμβεί στην εταιρία. Αυτό.
Μη χαλιέσαι, οι περισσότεροι χρήστες άλλωστε είναι από Αθήνα-Θεσσαλονίκη, που ούτως ή άλλως δεν μπορούσαν να κλείσουν με τη ryanair όποτε και αν έληγε η προσφορά...

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Peter, σύνελθε και προσπάθησε να σκεφτείς λίγο λογικά, με βάση το πώς σκέφτεται ο υπόλοιπος κόσμος και όχι οι εγκάθετοι της ryan.
Το πρόβλημά μου δεν είναι ότι η πόλη μου δεν έχει σύνδεση με τη ρυαν.
Το πρόβλημα είναι ότι ανάρτησες προσφορά στις 23:51 που έληγε στις 00:00.
Δηλαδή, ακόμα και αν κάποιος είναι συνδεδεμένος συνέχεια με το σάιτ και είδε το ποστ σου μόλις το ανάρτησες, είχε μόλις 9 λεπτά να κανονίσει το ταξίδι του.
Ναι βρε Νέρα! Που το περίεργο? Δεν σου φτάνουν 9 ολόκληρα λεπτά? 2 λεπτά να το σκεφτείς, 1 λεπτό να τρέξεις μαλλιοκούβαρα μέχρι την ντουλάπα που εχεις καταχωνιάσει την πιστωτική σου, 1 λεπτό για να σηκωθείς απο την τούμπα που έφαγες οταν δίπλωσε η παντόφλα σου στο χαλί πάνω στην βιασύνη σου, 1 λεπτό να πείσεις για την αναγκαιότητα αυτού του ταξιδιού τον σύζυγο, και 4 λεπτά για να καταχωρήσεις τα στοιχεία σου.... Βγαίνει άνετα νομίζω....

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Ναι βρε Νέρα! Που το περίεργο? Δεν σου φτάνουν 9 ολόκληρα λεπτά? 2 λεπτά να το σκεφτείς, 1 λεπτό να τρέξεις μαλλιοκούβαρα μέχρι την ντουλάπα που εχεις καταχωνιάσει την πιστωτική σου, 1 λεπτό για να σηκωθείς απο την τούμπα που έφαγες οταν δίπλωσε η παντόφλα σου στο χαλί πάνω στην βιασύνη σου, 1 λεπτό να πείσεις για την αναγκαιότητα αυτού του ταξιδιού τον σύζυγο, και 4 λεπτά για να καταχωρήσεις τα στοιχεία σου.... Βγαίνει άνετα νομίζω....
Θεωρώ υπερβολικό το χρόνο που δαπανήθηκε για να πείσει το σύζυγο! Άλλωστε μόλις μάθει ότι πρόκειται για ryanair θα πετάξει από τη χαρά του:bleh::bleh:

getxowoman

Member
Ε δεν θα κοιτάω και το ρολόι μου, εγώ πάντως πρόλαβα και έκλεισα χθες εισιτήριο. Η αξία της δημοσίευσης είναι ότι επιβεβαιώνεται μια παράταση προσφοράς. Μιας πραγματικής προσφοράς που σέβεται το πορτοφόλι μας. Και αυτό μπορεί να ξανασυμβεί στην εταιρία. Αυτό.
Μη χαλιέσαι, οι περισσότεροι χρήστες άλλωστε είναι από Αθήνα-Θεσσαλονίκη, που ούτως ή άλλως δεν μπορούσαν να κλείσουν με τη ryanair όποτε και αν έληγε η προσφορά...

Με αυτη τη λογικη ομως να βαζουμε ΜΟΝΟ προσφορες που ειναι απο Αθηνα και Σαλονικα. Υπαρχουν πολλα μελη που ζουν στην Ευρωπη και ισως τους ενδιεφερε αυτη η προσφορα.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie