Señor_Nada
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Άβυσσος
Mε επιστροφη ηταν η τιμη αυτη.
Οκ. Εγώ δεν έχω βρει ποτέ κάτω από 400ε να το πουλάει η ίδια η αεροπορική. Μέσω πρακτορείων ναι, αλλά προφανώς δεν είναι το ίδιο.
Mε επιστροφη ηταν η τιμη αυτη.
Αν σε ενδιαφερει το μεξικο συγκεκριμενα τσεκαρε το. Ειναι σχετικα φτηνο ταξιδι για να πας. Εκει που κολλησα εγω ειναι οτι ηθελα να βαλω μεσα και την Κουβα και ανεβαινε πολυ το μπατζετ.
Ή άμα δε μένεις Ελλάδα.Άμα μένεις Λισαβόνα ή εκεί κοντά, είναι σούπερ η προσφορά. Άμα προσθέσεις το πήγαινε-έλα από Αθήνα συν την επιστροφή που δεν είναι σε προσφορά, δε βγαίνει κάτι αξιόλογο.
Π.χ. Λισαβόνα - SFO 64 ευρώ και άλλα 200 η επιστροφή και άλλα 200 το ATH-LIS, άνθρακες ο θησαυρός.
Εκτός αν γυρίσεις με μίλια από SFO-ATH με 4 ευρώ.
ATH-LIS 96 ευρώΆμα μένεις Λισαβόνα ή εκεί κοντά, είναι σούπερ η προσφορά. Άμα προσθέσεις το πήγαινε-έλα από Αθήνα συν την επιστροφή που δεν είναι σε προσφορά, δε βγαίνει κάτι αξιόλογο.
Π.χ. Λισαβόνα - SFO 64 ευρώ και άλλα 200 η επιστροφή και άλλα 200 το ATH-LIS, άνθρακες ο θησαυρός.
Εκτός αν γυρίσεις με μίλια από SFO-ATH με 4 ευρώ.
Έτσι ναι, αξίζει, το έγραψα άλλωστε. Αλλά στην εποχή που είμαστε, τα μίλια τα φυλάμε ως κόρη οφθαλμού για πιο δύσκολες διαδρομές (και για αναβάθμιση στα μακρινά).ATH-LIS 96 ευρώ
LIS-SFO 64 ευρώ
SFO-ATH 35000 μίλια και 4,65 ευρώ. Πιο value for money αυτά τα 35000 μίλια δεν υπάρχει.
Σύνολο: 165 ευρώ!!!
Συμφωνούμε από την αρχή έτσι και αλλιώς.Έτσι ναι, αξίζει, το έγραψα άλλωστε. Αλλά στην εποχή που είμαστε, τα μίλια τα φυλάμε ως κόρη οφθαλμού για πιο δύσκολες διαδρομές (και για αναβάθμιση στα μακρινά).