kabamarou
Member
Καταρχάς έγραψα ότι όποιος θέλει αιτιολόγηση μπορώ να του την γράψω.Αν θέλεις στην γράφω και σε εσένα.Δεν επεκτάθηκα σε λεπτομέρειες για να μην ξεφύγω αλλά από εκεί και πέρα πίστεψα εκείνη την στιγμή που το έγραψα ότι είναι καλό να γράφονται και κάποια τέτοια πράγματα προκειμένου να προστατευτούν άτομα που πάνε να κλείσουν κατευθύαν εισιτήριο βλέποντας την προσφορά.Δεν θα κάτσω να πω ένα κάρο λεπτομέρειες βέβαια αλλά ένα αρνητικό σχόλιο μέσα από την εμπειρία μου για εμένα μπορεί να βάλει κάποιον σε υποψίες και να το ψάξει παραπέρα μέσω αναζήτησης.Επίσης από ότι πρόσεξα πιο πάνω η συζήτηση δεν αφορούσε μόνο την προσφορά της εταιρίας.1. ναι είναι άσχετο να λες σε ένα θέμα που αφορά μια συγκεκριμμένη προσφορά μιας εταιρείας, ότι αυτή είναι ασυνεπής αλλά δεν σας λέω γιατί. γενικότητα που φαίνεται σαν λάσπη, χωρίς αιτιολόγηση και το σημαντικότερο σε άσχετο θέμα. εδώ συζητάμε την προσφορά της εταιρείας κ μόνο.
2. παραδεχτηκα ότι ήμουν κι εγώ εκτός θέματος, δεν σε δικαιολογεί το τι κάνω εγώ. πάντως λασπη δεν πετάω αναιτιολόγητα.
3. θα μου επιτρέψεις να έχω δική μου άποψη για το πότε θα κανω αναφορά ή όχι σε ένα ποστ.
Το τι κάνεις εσύ δεν με δικαιολογεί για τίποτα αλλά δεν είναι λογικό να απαιτείς από κάποιον να μην κάνει κάτι την στιγμή που το κάνεις και εσύ.Επίσης και εγώ δεν πετάω αναιτιολόγητα λάσπη γιατί από την προσωπική μου κρίση υπάρχει αιτία.Χωρίς τεκμηρίωση ναι αλλά όποιος θέλει όπως είπα του το τεκμηριώνω.
Θα μου επιτρέψεις και εμένα να γράφω ότι θέλω από την στιγμή που δεν με κάνει παρατήρηση ο διαχειριστής του site.