Προσφορές Air One

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλαισία - Βόρνεο
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Κι εγώ με κρύα καρδιά θα το κάνω. Ευχαριστώ!

vlassis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Περου-Χιλη
Αρχικό μήνυμα απο ευαγγελια
Συγνώμη και όταν κλείσαμε για Πιζα πριν κανά 6μηνο με 30 ευρω πανελα δεν ήταν η χαμηλότερη προσφορά ;
Για ιστορικούς λόγους και μόνο υπενθυμίζω ότι τα 30αρια ήταν 10ε το πάνε + 10ε το έλα + 10ε το service fee. Εάν θυμάμε καλά η τιμή ανά σκέλος 10ε έβγαινε με αρνητική τιμολόγηση της εταιρείας ( π.χ.- 20ε) )+ τους φόρους= 10ε.
Εγώ λοιπόν είχα κλήσει 2 φορές και δυστυχώς δεν πήγα καμμία:lol:. Μία με ευθύνη δική μου και μια με ευθύνη της εταιρείας διότι ματαίωσε το δρομολόγειο.( τα αεροσκάφη πηγαίναν άδεια). Στην δεύτερη περίπτωση με την βοήθεια του Samion ζήτησα την επιστροφή και των 2 εισητηρίων ( ειχα αγοράσει 2 εισητήρια με την κάρτα μου, ένα δικό μου και ένα ενός φίλου δηλαδή κόστος 60ε) αλλά μου επέστρεψε πίσω 20ε. Προφανώς ήταν αυτό που δικαιούμουν πίσω μονο για το άτομό μου. Η ζημία βέβαια δεν ήταν τα 10ε που δεν μου γυρίσαν πίσω αλλά το ότι δεν κατάφερα να πάω σε αυτούς τους προορισμούς:(. Περιμένω λοιπόν τα επόμενα 10αρικα που θα βγάλει η εταιρεία για να πυροβολήσω ελπίζοντας οτι αυτήν την φορά θα πάω:):):)

σαιτας

Member
με 82 ευρω πηγαινε -ελα ,ολα μεσα, πιζα ή βενετια και δεν ειναι προσφορα ??????
υπομονη θα μας χαριζουν εισιτηρια σε λιγο καιρο.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
σαιτας said:
Προσφορα εννοουμε σε σχεση με την τιμη βασης. Αυτο ρωτησε ο vlassis. Οι τιμες αυτες ειναι 51 για Πιζα κ 39 Βενετια, ανα σκελος.
Περισυ ναι μας χαριζε, αφου οσοι ελαβαν το μειλ με το κοστολογιο του εισητηριου, ειδαν οτι ηταν αρνητικο..μειον, οπως ειπε ο vlassis.. Για φετος θα δειξει, νωρις ακομα.

σαιτας

Member
Προσφορα εννοουμε σε σχεση με την τιμη βασης. Αυτο ρωτησε ο vlassis. Οι τιμες αυτες ειναι 51 για Πιζα κ 39 Βενετια, ανα σκελος.
Περισυ ναι μας χαριζε, αφου οσοι ελαβαν το μειλ με το κοστολογιο του εισητηριου, ειδαν οτι ηταν αρνητικο..μειον, οπως ειπε ο vlassis.. Για φετος θα δειξει, νωρις ακομα.
Aν δεν βλεπεις διαφορα στο 51 με το 35 ανα σκελος, τοτε δεν μπορω να πω τιποτα. Η διαφορα τιμης ειναι 32% αρα περιπου 1/3 κατω.
Και ναι ειναι προσφορα για μενα που σκοπευω να εκμεταλλευτω.:)

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
σαιτας said:
Aν δεν βλεπεις διαφορα στο 51 με το 35 ανα σκελος, τοτε δεν μπορω να πω τιποτα. Η διαφορα τιμης ειναι 32% αρα περιπου 1/3 κατω.
Και ναι ειναι προσφορα για μενα που να σκοπευω να την εκμεταλλευτω.:)
Εσυ ειδες καπου να εγραψα οτι δεν ειναι προσφορα? Με το vlassi μιλησα. Να εισαι λιγο πιο προσεκτικος. Ολοι ευερεθιστοι εγιναν..

σαιτας

Member
Αρχικό μήνυμα απο σαιτας

Περισυ ναι μας χαριζε, αφου οσοι ελαβαν το μειλ με το κοστολογιο του εισητηριου, ειδαν οτι ηταν αρνητικο..μειον, οπως ειπε ο vlassis.. Για φετος θα δειξει, νωρις ακομα. __________________
Εσυ ειδες καπου να εγραψα οτι δεν ειναι προσφορα? Με το vlassi μιλησα. Να εισαι λιγο πιο προσεκτικος. Ολοι ευερεθιστοι εγιναν..
Προφανως οταν κανεις παραθεση λεγομενα μου μιλας σε μενα . Ευερεθιστος καθολου, απεναντιας.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
σαιτας said:
Αρχικό μήνυμα απο σαιτας
Περισυ ναι μας χαριζε, αφου οσοι ελαβαν το μειλ με το κοστολογιο του εισητηριου, ειδαν οτι ηταν αρνητικο..μειον, οπως ειπε ο vlassis.. Για φετος θα δειξει, νωρις ακομα. __________________
Προφανως οταν κανεις παραθεση λεγομενα μου μιλας σε μενα . Ευερεθιστος καθολου, απεναντιας.
Χαιρομαι που δεν θυμωνεις με το παραμικρο οπως αρκετοι εδω. Και ξαναλεω..εγραψα καπου οτι 35 για Πιζα ΔΕΝ ειναι προσφορα? Ισα ισα εγραψα τις τιμες βασης που ρωτησε ο vlassis αλλα κ για να ξερει ο καθενας που επισκεπτεται το θεμα αυτο πρωτη φορα.

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλαισία - Βόρνεο
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651