• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προσφορές Aegean!!

XRISTOS71

Member
Πουλάνε οτι τους εχει μείνει .
Τα καλά ωραρια πάντως ειναι ήδη πουλημένα

ΟΚ και σε μενα ήρθε, αλλα ψωνίσαμε με το πρώτο email !!!

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
Όχι μόνο είναι προσφορά-μούφα της A3 αφού δεν έχει μείνει τίποτα από τα φθηνά εισιτήρια αλλά μας υποτιμούν και από πάνω και μας ξαναστέλνουν το ίδιο μήνυμα!!! Τέτοιες προσφορές που απευθύνονται στους 15 ταχύτερους χρήστες του διαδικτύου, να τους βράσω... Nα πεις αυτό εδώ της LH, ναι, πρόκειται για πραγματική ανταγωνιστική προσφορά, είπαμε γερμανική πρωτοπορία!

Vito

Member
Όχι μόνο είναι προσφορά-μούφα της A3 αφού δεν έχει μείνει τίποτα από τα φθηνά εισιτήρια αλλά μας υποτιμούν και από πάνω και μας ξαναστέλνουν το ίδιο μήνυμα!!! Τέτοιες προσφορές που απευθύνονται στους 15 ταχύτερους χρήστες του διαδικτύου, να τους βράσω... Nα πεις αυτό εδώ της LH, ναι, πρόκειται για πραγματική ανταγωνιστική προσφορά, είπαμε γερμανική πρωτοπορία!
Είπαμε καλές οι λ.κ. αλλα τα 120 ευρώ Αθήνα-Καιρο, Τελ Αβίβ-Αθήνα που έκλεισα, δεν τα λες και προσφορά-μούφα και ούτε για τους ταχύτερους αφού τα κλεισα μετα από μέρες από την πρώτη στιγμή που τα είδα...:xmas_rolleyes:

kitten1

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μόλις γύρισα!
Ταξίδι-Όνειρο
Cuba!
Έχω το εξής πρόβλημα με το newsletter της aegean: Είχα ξεγραφτεί και τώρα πάω να ξαναγραφτώ και μου λέει πως έχει ήδη το mail μου στη λίστα και δεν μπορώ να γραφτώ ξανά. Καμιά ιδέα κανείς;;;THNX!

XRISTOS71

Member
Είπαμε καλές οι λ.κ. αλλα τα 120 ευρώ Αθήνα-Καιρο, Τελ Αβίβ-Αθήνα που έκλεισα, δεν τα λες και προσφορά-μούφα και ούτε για τους ταχύτερους αφού τα κλεισα μετα από μέρες από την πρώτη στιγμή που τα είδα...:xmas_rolleyes:
Φυσικά και είναι Super τιμή ,δηλαδή πόσο θελει καποιος να το βρει 50 ευρώ ?????
120 ευρώ δεν φτανουν ουτε για να φαει ενα ζευγαρι στο μαγαζί του Λαζάρου :xmas_cheesygrin:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom