• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Προσφορές - εκπτωτικά κουπόνια είναι αλήθεια????

mria-123

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΜΕΡΙΚΗ
Παιδιά καλημέρα σας
Βλέπω συχνά στο ίντερνετ για τις σελίδες που σου δίνουν προσφορές σε ξενοδοχεία, εστιατόρια κ. τ. λ. με πολύ καλές τιμές.
Η ερώτηση μου είναι αν έχει κάνει κανείς από εσάς αγορές από κάποια σελίδα και αν είναι έμπιστα....
Ποιες σελίδες μου συστήνεται για να κάνω αγορές???

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Φυσικά και είναι έμπιστα, τουλάχιστον όσα κυκλοφορούν εδώ πέρα, πολλά μέλη αγοράζουν από αυτά τα sites. Ξεκίνα ρίχνοντας μια ματιά στο μενού "Προσφορές" επάνω δεξιά, έχει κάποια από αυτά τα sites.

iopa22

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Λας Βεγκας-Νορβηγια
Παιδιά καλημέρα σας
Βλέπω συχνά στο ίντερνετ για τις σελίδες που σου δίνουν προσφορές σε ξενοδοχεία, εστιατόρια κ. τ. λ. με πολύ καλές τιμές.
Η ερώτηση μου είναι αν έχει κάνει κανείς από εσάς αγορές από κάποια σελίδα και αν είναι έμπιστα....
Εχουμε αγορασει και χρησιμοποιησει πολλες φορες .Απο διαμονη εως κουρεμα και απο φαγητο εως κινηματογραφο.Σου συνιστω μονο να τα διαβαζεις προσεκτικα.Καλες αγορες.

mria-123

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΜΕΡΙΚΗ
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.. αφού τα χρησιμοποιήσατε τότε θα το κάνω κι εγώ:):):)

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Παιδιά καλημέρα σας

Πριν 1,5 μήνα έμεινα στην Καλαμπάκα με 24 ΕΥΡΩ τη νύχτα με πρωινό και την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν στη Νάξο με 13 ΕΥΡΩ τη νύχτα (!!!) χωρίς πρωινό. Άψογα όλα.

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
αγορασε χωρις προβλημα ...απλα παντα να διαβαζεις τα ψιλα γραμματακια, δηλαδη ποσο περιθωριο εχεις να το χρησιμοποιησεις κ.τλ
εγω συνηθως παιρνω τηλ στο ξενοδοχειο λεω (ψευδως) οτι μολις αγορασα και ποτε μπορω να το χρησιμοποιησω και αν δω οτι βολευομαι κλεινω αμεσως μετα στα αληθεια και ξαναπαιρνω για οριστικη κρατηση.

mria-123

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΜΕΡΙΚΗ
Απ' ότι βλέπω τα έχετε χρησιμοποιήσει αρκετοί:)
Μάλλον με αυτά θα βολευόμαστε καλύτερα στις διακοπές μας:):)

Rosa Mundial

Member
Επόμενο Ταξίδι
ελα ντε
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϋλάνδη
ουτε εγω εχω κανενα παραπονο απο τα site των προσφορων, απλα κοιτα τα ψιλα , γιατι παιζουν συγκεκριμενες ημερομηνιες κλπ

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.743
Μέλη
39.479
Νεότερο μέλος
dion1976

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom