• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προσφορές από bulgaria air

dimpanayio

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία,γη του Πυρός,Αν
Προσφορές από bulgaria air με αναχώρηση από Σόφια, ιδίως για μας από θεσσαλονίκη νομίζω ότι είναι πολύ καλή περίπτωση π.χ. τα 76 ευρώ για ρώμη σε σχέση με τα 450 της Alitalia.
Κοιτάξτε τιμές και προορισμούς. Ενθουσιάστηκα!!!!!!!!!!!!!!:):):):):)

Flights to Bulgaria - Bulgaria Air

m-stam

Member
Επόμενο Ταξίδι
ακόμη τίποτα...
Ταξίδι-Όνειρο
Τα πάντα όλα...
Και πως θα πας μέχρι Σόφια ?
Πόσο θα σου στοιχίσει ?
Βάλε και την ταλαιπωρία....
Μήπως τώρα που ξεκινάει η easy από Θεσσαλονίκη μέσω Μιλάνου είναι πιο εύκολα ?

dimpanayio

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Θεσσαλονίκη-Σόφια το κάναμε με το αμάξι τον αυγουστο και δεν είναι πάνω από 3 μιση ώρες. Στο αεροδρόμιο το μακρύς διαρκείας πάρκινκ βγαίνει γύρω στο 30 ευρώ από 5 έως 30 μέρες!!!!!!!
δεν είναι ασχημα:):):):)

m-stam

Member
Επόμενο Ταξίδι
ακόμη τίποτα...
Ταξίδι-Όνειρο
Τα πάντα όλα...
Πάντως και με τις προσφορές της aegean μέσω Αθήνας και easyjet από εκεί, σε πολλές ημερομηνίες βγαίνει κάπου στα 130 ευρώ για Ρώμη.
Το θέμα είναι ότι καθόμαστε και ψάχνουμε τέτοιες λύσεις γιατί απευθείας είναι πάνω από 240 ευρώ,να δούμε πότε θα τελειώσει αυτό το χάλι,αν θα τελειώσει...

m-stam

Member
Επόμενο Ταξίδι
ακόμη τίποτα...
Ταξίδι-Όνειρο
Τα πάντα όλα...
Για δες και με τη Wizz Air μέσω Σόφιας...
Για Βενετία τα έχει τζάμπα..

LIDA

Member
Θεσσαλονίκη-Σόφια το κάναμε με το αμάξι τον αυγουστο και δεν είναι πάνω από 3 μιση ώρες. Στο αεροδρόμιο το μακρύς διαρκείας πάρκινκ βγαίνει γύρω στο 30 ευρώ από 5 έως 30 μέρες!!!!!!!
δεν είναι ασχημα:):):):)
Αλήθεια, είναι ασφαλές με αυτοκίνητο Σόφια; Γιατί οι τιμές πραγματικά είναι πλύ χαμηλές με Bulgaria και wizz

dimpanayio

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Lida παντού όπου ταξιδέψαμε με το αυτοκίνητό μας δε νοιώσαμε να απειλούμαστε. Παντού βρίσκαμε φτηνό οργανωμένο πάρκινκ. Κυκλοφορού ακριβά αυτοκίνητα, εγώ με ένα μικρομεσαίο Astra δεν ενοιωσα οτι τραβούσα απειληττικά βλέματα σε καμιά περίπτωση.

LIDA

Member
Ευχαριστώ dimpanayio. Αν πάω και με punto δεν νομίζω να το λιμπιστούν κιόλας, οπότε είναι μια ευκαιρία για μια φθηνή εκδρομή!!!:pΤα Χριστούγεννα πήγα με alitalia Ρώμη και πληρώσαμε 280 ο καθένας. Και το είχαμε κλείσει και 2 μήνες νωρίτερα!

nikos_top

Member
Επόμενο Ταξίδι
Rome
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Μην το γελατε και εγω το σκεφτηκα να παρω αεροπλανο απο Σοφια αν ειναι καλή πρσφορά αφου οι καλες προσφορες και πληθωρα πτησεων ειναι απο την Αθηνα μονο και οτι περισσεψει μενει στη Θεσσαλονικη.Μενω στη δράμα και εχει και απο εμας διοδο για την γειτονα ευρωπαική πλεον χώρα αλλα νομιζω ειναι ταλαιπορία εως την Σοφια δεν ξερω και τι δρόμους εχει για τι απο εδω ειναι βουνο περνας το Μπανσκο και μετα συνεχιζεις θελεις τουλαχιστο το διπλασιο απο οσο θα κανω για το "Μακεδονια"

coolalexis

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΡΩΜΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Κι εγώ Δράμα μένω και η αποσταση να πας Σόφια είναι σχεδόν το ίδιο με το να πας αεροδρόμιο Μακεδονία.Περίπου μισή ώρα περισσότερο θα κάνεις αλλά εν είναι να γλιτώσεις χρήμα...Ο δρόμος είναι εύκολος ειδικά εκτός χειμερινής περιόδου.

nikos_top

Member
Επόμενο Ταξίδι
Rome
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Κι εγώ Δράμα μένω και η αποσταση να πας Σόφια είναι σχεδόν το ίδιο με το να πας αεροδρόμιο Μακεδονία.Περίπου μισή ώρα περισσότερο θα κάνεις αλλά εν είναι να γλιτώσεις χρήμα...Ο δρόμος είναι εύκολος ειδικά εκτός χειμερινής περιόδου.
Γειά σου πατριώτη... ποσα χλμ ειναι δραμα-αεροδρομιο Σοφιας που ειναι λιγο εξω γνωρίζεις? επειδή δεν έτυχε να παω ουτε μεχρι το Βανσκο το εψαξα στο googlemaps και το δινει περιπου 280 χλμ και πάνω απο 4 ωρες μαλλον λογω του δρομου αναβαση-καταβαση του βουνου.. μονο καποιος που το εχει κανει μπορει να δοσει ασφαλής πληροφορίες.Παντως δεν ειναι ασχημη ιδεα για Δραμινους οι Σερραίους για παραδειγμα αν εχεις παραπάνω επιλογεσ σε προορισμόυς και με καλυτερες τιμες.κοιταξα και στο site του αεροδρομιου τησ Σοφιας και εχει ενδιαφερουσες πτησεις και προορισμόυς που δεν εχει απο Θεσ/νικη γιατι κακα τα ψεμματα δεν μας συμφαιρει να κατεβαινουμε Αθήνα. Τον προορισμό μου για τα ταξιδια μου τον καθοριζουν οι απευθείας συνήθως πτησεις που γινονται απο το Μακεδονια και ειναι λιγοστες....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα